Rijnbandijk 3 – A Eck en Wiel

2-onder-1-kapwoning

06 april 2021

Specificaties

  • woning met camping
  • landelijke ligging in waterrijke omgeving
  • mogelijkheid voor bed & breakfast

Vraagprijs: € 525.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 179 m2
  • Perceeloppervlakte: 5.315 m2
  • Inhoud: 675 m3
  • Bouwjaar: 1618
  • Kamers: 6

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Eck en Wiel


Terug naar het overzicht

Omschrijving

UNIEK!

Wilt u graag landelijk wonen met uw eigen camping naast de deur? Dan is dit de ideale locatie!

Op deze prachtige en royale locatie met vrij uitzicht over de landerijen en rivier de Nederrijn vindt u een woning, een receptiegebouw met mogelijkheid voor een camping met 10 staanplaatsen en een toiletgebouw.

WONING:
De woning dateert oorspronkelijk uit 1618 en is geschakeld met een woning op het buurperceel. Het gaat om een woning met cultuur-historische waarde die voor bewoning herbouwd moet worden. Een mooie kans om de woning helemaal naar uw eigen smaak te realiseren en een moderne uitstraling te combineren met authentieke details.

Op het gehele perceel is veel groen aanwezig. De huidige bewoners hebben 2 heerlijke moestuinen aangelegd, waar heel wat uurtjes gespendeerd kunnen worden door u of uw gasten!

RECEPTIEGEBOUW:
Het receptiegebouw is gebouwd in 2014 en heeft een moderne uitstraling. U komt binnen in een entree met toegang naar een moderne toilet, de meterkast, de trapopgang naar de 1e verdieping. Via de entree komt u in de living, een heerlijke lichte ruimte met veel daglicht en een moderne keuken. De begane grond is overal voorzien van een keurige pvc-vloer en nette wandafwerking.

1e verdieping: Op deze verdieping vindt u een ruime overloop, 2 royale slaapkamers voorzien van een keurige pvc vloer, een volledig betegelde badkamer met inloopdouche, toilet, wastafel en wasmachine-aansluiting en een compact CV ruimte. Op deze verdieping kunnen uw gasten logeren en genieten van het prachtige uitzicht vanuit de slaapkamers.

Rond het receptiegebouw liggen verschillende terrassen waarop uw gasten heerlijk kunnen genieten van de mooie omgeving.

CAMPING:
De camping is verdeeld in 10 staanplaatsen met veel privacy en groen. Op dit moment zijn 8 staanplaatsen verhuurd aan eigenaren van yurts (originele Mongoolse nomadententen). De huidige eigenaar heeft zelf ook een yurt en een grote pipowagen in het bezit die verhuurd worden. Ook ligt er een toiletgebouw op het terrein.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor dit perceel geldt de bestemming ‘Agrarisch – Oeverwalgebied’. Dit betekent dat de volgende zaken mogelijk zijn:
– grondgebonden agrarische productie
– het weiden van dieren en bijbehorende voorzieningen, huiserven, gaarden en opslag
– instandhouding, dan wel herstel en ontwikkeling, van de landschappelijke waarden en de natuurwaarden die eigen zijn aan een agrarisch oeverwalgebied
– watergangen en daarbij behorende voorzieningen ten behoeve van de waterhuishouding, de waterberging daaronder mede begrepen
– extensief dag recreatief medegebruik

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Buren.

BIJZONDERHEDEN:
– woning (karakteristiek gebouw) die naar eigen smaak herbouwd kan worden (een mogelijk ontwerp van deze woning is te zien bij de plattegronden)
– keurig afgewerkt receptiegebouw te gebruiken als receptie
– royaal perceel van maar liefst 5.315 m²
– prachtig uitzicht over groen- en waterlandschap

Locatie:

Rijnbandijk 3 - A
4024 BM Eck en Wiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij