img description

Beneden-Leeuwen Beatrixstraat 35

€ 715.000 k.k.

Omschrijving

WERKEN EN WONEN OP MOOIE ZICHTLOCATIE!

Aan één van de mooiste straten van Beneden-Leeuwen met een gevarieerde bebouwing, op een goede zichtlocatie, vindt u deze ideale combinatie van vrij en gelijkvloers wonen (nr. 35) en werken aan huis (nr. 37). En dit allemaal dichtbij winkels, supermarkten, scholen, openbaar vervoer, goede verbinding met de snelwegen A15 en A50 en het gezellige centrum met tal van winkeltjes en diverse eetgelegenheden.

BEDRIJFSRUIMTE – BEATRIXSTRAAT 37:
De bedrijfshal bestaat uit twee hallen met een totaal oppervlakte van circa 330 m². U vindt hier een kantoorruimte met keuken, slaapkamer, douche en toilet en een doorgang naar de woning (nr. 35). De bedrijfshal is opgetrokken uit een staalconstructie, de gevels zijn gemetseld, uitgevoerd met unidekplaten en geïsoleerd. De hal is voorzien van 4 loopdeuren, elektrische roldeuren en betonvloeren.
Op het buitenterrein achter en naast de hallen is ruimte voor opslag, voldoende parkeergelegenheid en een looppad.
Op de daken van de hallen liggen 42 zonnepanelen, waardoor enorm wordt bespaard in de energiekosten.

BESTEMMING BEDRIJFSRUIMTE:
De bedrijfsruimten hebben de bestemming “Bedrijventerrein”, dit betekent: bedrijfsdoeleinden, toegestaan industriële en ambachtelijke bedrijven en inrichting, zover deze voorkomen in de milieu categorieën 1 en 2.

WONING – BEATRIXSTRAAT 35:
Deze vrijstaande woning is zeer geschikt voor mensen die alle voorzieningen op de begane grond wensen. Op de 1e en 2e verdieping bevindt zich een zelfstandig appartement met een eigen toegang, het is mogelijk dit appartement met een kleine ingreep weer met de woning te verbinden. Deze woning heeft “wonen” als bestemming (in het verleden had de woning bestemming “bedrijfswoning”).

BEGANE GROND: hal, entree, toilet, ruime woonkamer, open woonkeuken, bijkeuken, inloopkast, schuifpui naar terras/tuin met serre, 1e slaapkamer en 2e slaapkamer met douche.

1E VERDIEPING: entree via zij-/achterzijde met een eigen opgang via het dakterras, 1 parkeerplaats, keuken, woonkamer en slaapkamer, overloop, badkamer met douche, vaste wastafel en toilet. Vaste trap naar 2e verdieping.

2e VERDIEPING: 2e slaapkamer en ruime zolderberging/kamer.

ALGEMENE INFORMATIE:
– totale perceel oppervlakte 866 m²
– op verbindingsweg aan zuidkant woning en bedrijfshallen is “recht van overpad” gevestigd
– geheel voorzien van dubbele beglazing en kunststof kozijnen
– Er is spouwmuurisolatie aangebracht
– Deels voorzien van vloerisolatie
– CV combi ketel bouwjaar 2020 (begane grond) en bouwjaar 1998 (1e verdieping)
– zonnepanelen uit 2013 (eigendom)
– woning heeft energielabel C (geldig tot en met 7 januari 2032)
– bedrijfsruimte heeft energielabel G (geldig tot en met 7 januari 2032)

EXTRA PARKEERPLAATS:
Naast de woning en bedrijfshallen ligt een parkeerterrein van 319 m² (kadastrale kaart perceel 363 – groen gearceerd). Dit terrein is tegen een meerprijs te koop.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 333m2
  • Bouwjaar: 1967
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring