img description

Bergharen Hogeveld 8

€ 3.500.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een interessante investering? Dan is dit (langdurig) verhuurde vastgoedobject wellicht iets voor u!

Dit object beschikt, naast een een royale bedrijfsruimte en kantoorruimte, over een magazijnruimte, productieruimte en entresolruimte van totaal 4.879 m² en tevens 2 loadingdocks. Het geheel wordt omringd door een groot buitenterrein.

De bedrijfsruimte bestaat uit verschillende compartimenten. De kantoorruimte, deels ingericht als showroom, is totaal 770 m² groot. Dankzij het grote buitenterrein van circa 9.000 m² is uitbreiding van de bedrijfsruimte met nog eens circa 4.000 m² mogelijk.

De geldende huurovereenkomst loopt tot en met 14 oktober 2027!

Huuropbrengsten op jaarbasis: circa € 299.400,- op basis van het prijspeil januari 2023. Eerstvolgende indexatie 1 januari 2024.

Er is sprake van een huurovereenkomst vanaf 1 oktober 2019 voor een 1e huurperiode van 8 jaar. Verdere details zijn op aanvraag beschikbaar.

Het object ligt op bedrijventerrein “Breekwagen” aan de westkant van het dorp Bergharen, nabij uitvalswegen. “Breekwagen” is een in fasen uitgegeven bedrijventerrein dat over het geheel genomen een zeer verzorgde indruk maakt.

De bereikbaarheid per auto is goed. Het bedrijventerrein is nabij de toegangsweg van Bergharen gelegen, die aan de noordkant leidt naar de N322 (Beneden – Leeuwen – A50) en aan de zuidoost kant leidt naar de rijksweg A50.
Beschikbaarheid openbaar vervoer

INDELING:
BEGANE GROND: royale entree in showroom of kantoortuin, omringd door 4 verschillende kantoor/showroomruimten, sanitair en goederenlift en aangrenzende bedrijfsruimte.
1e VERDIEPING: tweede showroom of kantoortuin, aangrenzende kantoorruimte.

Tussen de kantoorruimten op de begane grond en de bedrijfsruimten is een lange gang als scheiding aangebracht. Via deze gang zijn de kantine, verder sanitair en een spreekkamer bereikbaar.

De bedrijfsruimte is achter en naast de kantoorruimten gelegen en bestaat uit 4 droogkamers, een grote ruimte voor eigen houtafvalverbrandingsinstallatie, 3 bedrijfsruimten (houtloods/bestekzagerij; machinale houtbewerking; afmontage), aansluitende magazijnruimte, spuiterij en expeditie-afdeling. In de bedrijfsruimten bevinden zich meerdere entresolvoeren.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte bedrijfsruimten circa 4.495 m² v.v.o. begane grond
– oppervlakte entresolvloeren circa 292 m² v.v.o. 1e etage
– vrije hoogte bedrijfsruimte ruimte 6,4 meter
– oppervlakte kantoorruimten circa 478 m² v.v.o. begane grond
– oppervlakte kantoorruimten circa 292 m² v.v.o. 1e etage
– oppervlakte buitenterrein circa 9.000 m²
– oppervlakte totale terrein 14.308 m²
– Gasloos gebouw. Het geheel wordt verwarmd door middel van eigen houtverbranding

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte met kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijf’, maximale goothoogte 8 meter, maximale bouwhoogte 10 meter, maximaal bebouwingspercentage 65%.

Deze bestemming is bestemd voor:
– een overzicht van bedrijven deel uitmakende van de staat van bedrijvenactiviteiten, op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

PARKEREN:
Er is goede parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 14.308m2
  • Vloeroppervlakte: 11.328m2
  • Bouwjaar: 1999
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring