Expeditieweg 14 – 09 Boven-Leeuwen

Bedrijfsruimte

29 november 2021

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 209.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 217 m2
  • Vloeroppervlakte: 48 m2
  • Verdiepingen: 1

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Boven-Leeuwen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Representatieve bedrijfsunit beschikbaar, die is gelegen op het nieuwe gedeelte van bedrijventerrein ‘Veesteeg’. De bedrijfsunit heeft een oppervlakte van 188 m² b.v.o. evenredig verdeeld over de begane grond en verdieping. De levendige kern van Beneden Leeuwen is zeer nabij gelegen en biedt alle voorzieningen voor de dagelijkse benodigdheden. De Expeditieweg kent uitstekende verbindingen naar de snelwegen A2, A15 en A50.

INDELING:
De unit is gelegen aan de zuidzijde van het gebouw. Op de begane grond is er een entreedeur met hal en toilet en een elektrische overheaddeur aanwezig. Er is een vaste trap naar de kantoorverdieping welke afgesloten wordt door een deur. Aan de voorkant van het pand zijn ramen over de gehele breedte van de unit welke open kunnen. Er is een systeemplafond aanwezig met LED verlichting en airco.

Het pand is van buiten uitgevoerd met onderhoudsvrije aluminium kozijnen die open kunnen. Er is een vrije hoogte op de begane grond van 4,2 meter en op de eerste etage van 2,6 meter. De vloeren zijn van beton en de vloerbelastingscapaciteit bedraagt 1.500 kg/m² op de begane grond en 400 kg/m² op de eerste etage.

BESTEMMINGSPLAN:
bedrijven in de categorie 2 tot en met 3b van de staat van bedrijven behorend bij het bestemmingsplan.
De voorschriften die horen bij het bestemmingsplan zijn op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

PARKEREN:
Er is 1 parkeerplaats op het omringende parkeerterrein beschikbaar.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijventerrein ligt op enkele minuten rijden van de provinciale wegen N323 en de Maas en Waalweg (N322). Deze wegen geven goede ontsluitingen naar de A15, A73 en A50. Per openbaar vervoer is de locatie redelijk bereikbaar: op loopafstand ligt een bushalte.

KOOPPRIJS:
€ 225.000,00 k.k. excl btw.
Aanvaarding in overleg

Locatie:

Expeditieweg 14 - 09
6657 KL Boven-Leeuwen, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij