Expeditieweg 17 Boven-Leeuwen

Bedrijfsruimte

20 maart 2021

verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 1.100.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 5.180 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Boven-Leeuwen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte met zeer goede uitbreidingsmogelijkheden of naar een in verschillende delen te splitsen bedrijfsruimte? Deze bedrijfsruimte biedt alle mogelijkhheden. Door de gunstige locatie op bedrijventerrein Veesteeg Oost vlakbij de N322 en de Van Heemstraweg kan men tevens gemakkelijk op bezoek bij klanten in steden als bijvoorbeeld Tiel, Arnhem en Nijmegen.

INDELING:
Begane grond: entree via loopdeur en via meerdere roldeuren met directe toegang tot de bedrijfsruimte, één ingebouwde kantoorkamer, toiletten en een pantry.

Bedrijfsruimte: de bedrijfsruimte is aan de voor- en achterkant voorzien van veel roldeuren. De bedrijfsruimte is uitgevoerd met vloerverwarming en daglichtkoepels.

Achterterrein: Groot geheel degelijk verhard en geheel omheind achterterrein met meerdere toegangen. Op dit terrein is volop uitbreiding mogelijk. Het hele achterterrein is ruim 3.250 m² groot.

ALGEMENE INFORMATIE:
– totale oppervlakte bedrijfsruimte 1.206 m² v.v.o.
– oppervlakte geheel verharde achterterrein ruim 3.250 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ specifieke vorm van bedrijventerrein – 3. Deze bestemming is bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 2 t/m 3.2 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen
– productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen
– een internetwinkel met opslag en verzending
– bebouwingspercentage 70%
– maximale bouw- en goothoogte 10 meter

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente West Maas en Waal.

PARKEREN:
Er is zeer goede parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Boven-Leeuwen ligt centraal gelegen in het land van West Maas en Waal en is uitstekend bereikbaar met goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en in circa 20 autominuten via de N322 steden als Nijmegen en Arnhem. Ook is er op loopafstand een busstation met verbindingen naar onder andere Tiel en Nijmegen.

BIJZONDERHEDEN:
– Gunstige locatie
– Veel bedrijfsruimte met 7 roldeuren en een groot achterterrein (van circa 3.250 m²) voor opslag of uitbreiding
– Mogelijkheden voor een extra kantoorruimte

AANVAARDING:
In overleg.

Locatie:

Expeditieweg 17
6657 KM Boven-Leeuwen, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij