van Heemstraweg 23 Boven-Leeuwen

Bedrijfsruimte

26 november 2020

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 895.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 4.145 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Boven-Leeuwen

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte met kantoorruimte en uitbreidingsmogelijkheden. Deze bedrijfs-en kantoorruimten zijn van alle gemakken voorzien. Door de gunstige locatie aan de Van Heemstraweg kan men tevens gemakkelijk op bezoek bij klanten in steden als bijvoorbeeld Tiel, Arnhem en Nijmegen.

INDELING:
Begane grond: centrale entree met toegang tot het trappenhuis, drie kantoorkamers, bergruimten, twee toiletten en een pantry.

Eerste verdieping: ruime en lichte overloop met toegang naar drie volledig afgewerkte kantoorkamers, de archiefruimte, keuken en twee toiletten.

Bedrijfsruimte: direct achter de kantoorruimte bevindt zich de bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte is aan de voor- en achterkant voorzien van een roldeur. In de bedrijfsruimte bevindt zich onder andere een entresolvloer. Deze vloer is ook vanaf de kantoorruimte op de eerste etage bereikbaar.

Achterterrein: Groot geheel degelijk verhard en geheel omheind achterterrein. Op dit terrein bevindt zich een extra half open werkplaats direct achter de bedrijfsruimte. Het hele achterterrein is circa 2.000 m² groot.

ALGEMENE INFORMATIE:
– totale oppervlakte kantoorruimten 264 m² v.v.o. gelijk verdeeld over de begane grond en de eerste etage
– totale oppervlakte bedrijfsruimte 525 m², voor circa 250 m² v.v.o. voorzien van entresolvloer
– oppervlakte half open werkplaats achterkant 310 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ specifieke vorm van bedrijventerrein – 3. Deze bestemming is bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie 2 t/m 3.2 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen
– productiegebonden detailhandel, met uitzondering van detailhandel in voedings- en genotmiddelen
– een internetwinkel met opslag en verzending

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente West Maas en Waal.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Boven-Leeuwen ligt centraal gelegen in het land van West Maas en Waal en is uitstekend bereikbaar met goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en in circa 20 autominuten via de N322 steden als Nijmegen en Arnhem. Ook is er op loopafstand een busstation met verbindingen naar onder andere Tiel en Nijmegen.

BIJZONDERHEDEN:
– Gunstige locatie
– Compleet afgewerkte kantoorruimten, veel bedrijfsruimte en een groot perceel voor opslag of uitbreiding
– Mogelijkheden voor een extra vergaderruimte
– Aanvaarding per direct mogelijk

AANVAARDING:
In overleg.

Locatie:

van Heemstraweg 23
6657 KD Boven-Leeuwen, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij