Provincialeweg 3 Maurik

Bedrijfsruimte

21 juni 2021

Te koop
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/85040745.mp4 exists

Specificaties

  • Vrijstaande woning
  • Buitengebied
  • Wonen en werken combineren

Vraagprijs: € 1.350.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 25.890 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Maurik


Terug naar het overzicht

Omschrijving

HEERLIJK WONEN EN WERKEN IN HET BUITENGEBIED!

Deze vrijstaande villa, met mogelijkheden om wonen en werken te combineren, is oprecht een plaatje om te zien! Ondanks dat de woning in 2008 is gebouwd, wordt de woning gekenmerkt door zijn klassieke uitstraling zowel aan de binnen- als buitenkant.

Achter de woning is de vrijstaande bedrijfsruimte en multifunctionele ruimte gelegen. De bedrijfsruimte is voorzien van een functionele vrije hoogte en heeft een oppervlak van circa 850 m². De andere ruimte heeft een oppervlakte van circa 90 m² v.v.o. met daarbij een carport van circa 2,5 m² en een overkapping van circa 40 m²

Het gehele perceel van ruim 2,5 hectare is buiten de genoemde gebouwen om tevens voorzien van een grote boomgaard. Deze vervult niet alleen de fruitbehoefte van uzelf, maar ook van een heel stuk van uw omgeving!

INDELING:

Indeling begane grond:
Geniet bij binnenkomst van de statige ontvangsthal met zicht tot aan de nok van de woning, de geheel in stijl half open keuken voorzien van elektrische kookplaat met afzuigschouw, vaatwasser, combi oven en openslaande tuindeuren, de eetkamer met openslaande tuindeuren naar de achterzijde van de woning of de woonkamer en suite met stijlvolle schouw. De woning is tevens voorzien van bijkeuken voor extra voorraad of als extra portaal tussen het buitenleven en de woning.

In de zomermaanden ‘vergroot’ u de woonkamer gemakkelijk wanneer u de tuindeuren open zet richting de overkapping. Deze plek is een heerlijke plek om te genieten van een goed boek of om heerlijk te dineren met uw hele familie.

Indeling eerste verdieping:
Wanneer u vanaf de begane grond naar de eerste verdieping loopt, zult u de charme van deze villa absoluut tot zich nemen. Eenmaal boven komen we bij de riante overloop welke toegang geeft naar de vier slaapkamers en de royale eigentijdse badkamer voorzien van zowel bad als douche, tweede toilet en dubbele wastafel.

Vanuit twee slaapkamers kijkt u bovendien uit op de gigantische boomgaard, een plaatje om te zien!

Indeling tweede verdieping:
Via vaste trap te bereiken tweede verdieping met twee seperate kamers. Deze zijn indien gewenst uit te breiden tot nog twee slaapkamers.

Indeling kelder:
Via de hal te bereiken kelderruimte met berging en twee hobbykamers. De verdieping is zeker volwaardig te noemen, met een hoogte van maar liefst 2,6 meter.

Indeling bedrijfsgebouw:
Via de overheaddeur heeft u directe toegang naar de bedrijfshal. Deze hal, met een hoogte van circa 7.7 meter in de nok, heeft een oppervlakte van circa 265 m² en is tevens voorzien van krachtstroom. Via deze hal komt u tevens in beide koelcellen en in de later gerealiseerde bedrijfsruimte met een hoogte van circa 8.9 meter in de nok en een oppervlakte van circa 434 m².

Indeling multifunctionele ruimte:
In houtbouw opgebouwde ruimte van circa 90 m² groot en voorzien van zowel een ruime overkapping en een carport.

BUITEN:
Royale voortuin passend bij de stijl van de woning. Door de afmetingen van deze tuin heeft u niet direct het gevoel dat u aan een provinciale weg woont. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een bestrate tuin met overkapping. Ondanks dat deze grenst aan het bedrijfsdeel, is dit een mooie plek om heerlijk te genieten.
De boomgaard is aan de zijkant van de woning gelegen.

OMGEVING:
Maurik is centraal binnen de Betuwe gelegen en kent een uitstekend voorzieningenniveau met o.a. diverse scholen, winkels en het fraaie recreatiegebied ‘Het Eiland van Maurik’. Door de goede bereikbaarheid vanuit dit dorp zijn steden als Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Rotterdam zijn via de autosnelweg A2 / A15 binnen redelijke tijd te bereiken.

BIJZONDERHEDEN:
* In klassieke stijl gebouwde vrijstaande villa
* Wonen en werken eenvoudig te combineren
* Uw eigen boomgaard
* Prachtig uitzicht vanaf elke zijde van de woning
* Zeer riant perceel van ruim 2,5 hectare groot

Locatie:

Provincialeweg 3
4021 CK Maurik, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij