img description

Tiel Buitenbulkweg 2 - 01

€ 95 tot € 399 p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar (extra) opslagruimte of een locatie om uw bedrijf te vestigen? Dan zijn deze nieuwbouw opslag/bedrijfsunits beschikbaar vanaf medio november wellicht iets voor u!

De units zijn van alle gemakken voorzien: een eigen adres met huisnummer, brievenbus en een elektrische aansluiting met een geïsoleerde roldeur. Daarnaast zijn er ook nog gemeenschappelijke toiletruimtes. Dit allemaal op een goed beveiligd en onderhouden terrein dat 24/7 toegankelijk is middels een elektrisch schuifhek.

Er is keuze uit verschillende groottes variërend van 9 m² tot 42 m². De hoogte van de boxen is 2,5 of 3 meter. De breedte van de boxen is 3 meter (enkele boxen zijn 3,5 meter breed). De verwachte opleverdatum van het project is medio november.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze ruimte geldt: Tiel-Oost – bedrijfscategorie tot en met 3.1. Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel. 

BEREIKBAARHEID:
Boxcomplex Tiel wordt gerealiseerd op het bedrijventerrein ‘Latenstein’ tegenover de Praxis en nabij de Gamma. De bereikbaarheid is uitstekend de locatie is op steenworp afstand van de afrit 33 Tiel van de A15.

HUURPRIJS EN PERIODE:
– minimale huurperiode van 1 jaar.
– huurprijs tussen € 85,- per maand tot en met € 399,- per maand (exclusief BTW)
– borg ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met de btw.
– opzegtermijn van 3 maanden

OVERIGE KOSTEN:
– servicekosten: (afhankelijk van het type box) € 10,- tot € 20,- (exclusief BTW) per maand. Inbegrepen in de servicekosten: schoonmaak algemene ruimten, onderhoud terrein, camerabewaking.
– energievoorschot: € 10,- (exclusief btw) ten behoeve van elektra. De verrekening vindt plaats via eigen tussenmeter.

TOELICHTING TYPE UNITS:
Op de plattegrond (zie foto’s) is te zien op welke plaats de units zijn gelegen. Afhankelijk van beschikbaarheid is hier keuze in, de toewijzing loopt via de verhuurder.

BEGANE GROND:
De units op de begane grond hebben een doorrijhoogte van 195 cm bij een 2.5 meter hoge units en een doorrijhoogte van 245 cm bij units met een hoogte van 3 meter.

TYPE 3
Oppervlakte van : 21 M²
Hoogte van 3 meter
Huur: € 205,- per maand

1e VERDIEPING: (via trap en goederenlift bereikbaar)

TYPE 1- 4,5
Oppervlakte van 13.5 M²
Hoogte van 2.5 meter
Huur: € 85,- per maand

TYPE 1- 5,5
Oppervlakte van 16.5 M²
Hoogte van 2.5 meter
Huur: € 109,- per maand

Bent u geïnteresseerd en wilt u meer informatie? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 10m2
  • Bouwjaar: 2021
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring