img description

Tiel Buitenbulkweg 2

€ 12500 p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een tijdelijke locatie of opslagruimte? Deze locatie is beschikbaar tot eind december 2022.

INDELING:
Aan de linkerzijde van het object vindt u de BEDRIJFSRUIMTE met 5 tons kraanbanen en inpandige kantoorruimten. De bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.265 m², de kantoorruimten van circa 400 m² liggen verdeeld over de begane grond en de 1e etage. In totaal is in dit gedeelte circa 400 m² kantoorruimte beschikbaar. De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van bijna 7 meter en in het dak zijn 2 lichtstraten geplaatst. De vloeren bestaan uit betonplanten en gestort beton.

Het middendeel van het object bestaat uit 2 verdiepingen. Op de begane grond ligt een ruimte die goed als SHOWROOM (circa 242 m²) gebruikt kan worden, op de 1e verdieping bevindt zich een professionele keuken en een ruimte die als kantine of spreekkamer in te richten is (circa 172 m²). De showroom heeft een stalen hoofdconstructie met een dak van geprofileerde metaalplaten.

Aan de rechterzijde van het object bevindt zich een KANTOORGEBOUW, dit gebouw bestaat uit 2 verdiepingen. Deze ruimte van circa 740 m² verdeeld over de begane grond en de 1e verdieping is geheel naar eigen wensen en flexibel in te delen en moet nog worden afgewerkt.

Elk deel (bedrijfsruimte, showroom, kantoorruimte) heeft een zelfstandige entree. Ook heeft het object de beschikking over een groot BUITENTERREIN van circa 1.400 m².

LET OP: Het is ook mogelijk bovenstaande ruimten of een gedeelte ervan los te huren.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze ruimte geldt: Tiel-Oost – bedrijfscategorie tot en met 3.2. Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel. 

PARKEREN:
Er is voldoende ruimte om te parkeren op eigen terrein aan de voorkant van het gebouw, eventueel is het ook mogelijk om naast het gebouw een extra parkeerplaats te creëren.

BEREIKBAARHEID:
Het pand ligt op bedrijventerrein Latenstein tegenover de Praxis nabij de Gamma Op zeer korte afstand van de op-en afritten van de A15.

HUURPRIJS:
– huurprijs € 12.500,- per maand
– deelverhuur is bespreekbaar
– ingangsdatum in overleg (medio mei )
– huurperiode tot uiterlijk 30-12-2022
– borgstelling van 3 maanden

Bent u geïnteresseerd en wilt u de locatie bekijken ? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 3.484m2
  • Bouwjaar: 1994
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring