De Prinsenhof 3 Tiel

Bedrijfsruimte

05 augustus 2020

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 2.750 p.m.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.054 m2
  • Vloeroppervlakte: 235 m2
  • Verdiepingen: 1

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Functionele kantoorruimte met magazijn / bedrijfsruimte.

Het bedrijfspand waar de kantoorruimte met magazijn deel van uitmaakt is gelegen op bedrijventerrein Medel in Tiel. Bedrijventerrein Medel is voorzien van een groot diversiteit bedrijfsvoeringen. Grote namen als DHL, Lidl, H&M en Kuehne en Nagel hebben hier zich inmiddels meerdere jaren gehuisvest. De goede bereikbaarheid richting de A15 en het containerterminal aan het Amsterdam – Rijnkanaal zorgt ervoor dat een groot aantal ondernemers zich hier graag vestigen.

Naast het magazijn bevindt zich op de begane grond een kantoorkamer. Deze kan eventueel ook als ontvangstruimte dienen voor uw klanten. De kantoorruimte op de eerste verdieping voorzien van meerdere kantoorkamers en een spreekkamer, waardoor u gemakkelijk ongestoord kunt werken.

INDELING:
Begane grond: Centrale entree, gang met trap naar eerste verdieping en kantoorkamer. Magazijn met separaat portaal met toegang naar de eerste verdieping.
Eerste verdieping: Gang met toegang naar drie kantoorkamers, stookruimte en toilet, tweede gang met toegang naar nog drie kantoorkamers, kantine en tweede toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Oppervlakte kantoorruimte 235 m2
– Oppervlakte bedrijfsruimte 131 m2
– Vloerbelasting bedrijfsruimte 1.000 kg/ m2
– Deelverhuur van de bedrijfsruimte is mogelijk.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘bedrijventerrein’
Deze bestemming is bestemd voor:
– werkzaamheden in de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1, 4.2 en 5.1 genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten. Deze staat is op te vragen via ruimtelijkeplannen.nl of via ons kantoor.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is binnen enkele autominuten te bereiken.
Het groeiende bedrijventerrein Medel, wat zich momenteel kenmerkt door een groot aantal bedrijven in productie, bouw en handel en nijverheid, kent een zeer goede bereikbaarheid. Er is tevens een containerterminal aan het Amsterdam – Rijnkanaal aanwezig. Deze laad- en loskade is uitgerust met een moderne portaalkraan en heeft een capaciteit van 50.000 containers per jaar. Voor veel ondernemers is dit een belangrijke logistieke schakel.

HUURPRIJS EN HUURPERIODE:
– huurprijs € 2.750,- per maand ( € 33.000,- per jaar)
– servicekosten
– huurperiode vanaf 1 jaar
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

OPLEVERINGSNIVEAU:
– diverse kantoorkamers reeds voorzien met kabelgoten
– ruim magazijn met separate kantoorruimte / ontvangstruimte
– nabij alle voorzieningen gelegen
– deelverhuur van de bedrijfsruimte is ook mogelijk
– aanvaarding per direct

Locatie:

De Prinsenhof 3
4004 LN Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij