Latensteinse Middenweg 9 Tiel

Bedrijfsruimte

12 maart 2021

onder bod

Specificaties

  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 5.230 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op zoek naar een bedrijfsobject met voldoende magazijnruimte/bedrijfsruimte, gelegen op een bedrijventerrein nabij diverse uitvalswegen? Dan is dit object, gelegen op het geliefde bedrijventerrein ‘Latenstein’, wellicht iets voor u!

Bedrijventerrein ‘Latenstein’ is het oudste Tielse bedrijventerrein en biedt huisvesting aan een keur aan bedrijven, zoals Synergy Health, Superkeukens, Milieutechniek Tiel, MB Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, Kocken Ovens en diverse bouwmarkten en autobedrijven. ‘Latenstein’ is gelegen direct nabij de op- en afrit 33 van de A15 en heeft voorts goede verbindingen met de stad Tiel en de diverse omringende gemeenten.

Het complex wordt verkocht in opdracht van het rijksvastgoedbedrijf. Verkoop vindt plaats bij inschrijving via Aitton Notarissen. Nadere informatie is beschikbaar via ons kantoor.

INDELING:
Entree aan de Latensteinse Middenweg tussen twee magazijnruimten, binnenkomst in de kantoorruimte. In de linker bedrijfsruimte bevinden zich een kantine, toiletten, douche, stookruimte en werkplaats. Grote bedrijfsruimte met entresolvloer.

In de rechter bedrijfsruimte bevinden zich toiletruimte, een stookruimte en werkplaats. Grote bedrijfsruimte met entresolvloer.

Beide bedrijfsruimten kennen een kelderruimte.

Beide bedrijfsruimte kennen een roldeur aan de achterkant (zijde Latensteinse Rondweg) en een toegang vanaf de Latensteinse Rondweg via een schuifpoort.

ALGEMENE INFORMATIE:
Twee grote magazijnen van 661 en 673 m² v.v.o.
Inpandige kantoorruimten, kantine e.d. van 138 m² v.v.o.
Inpandige wasplaats van 57 m² v.v.o.
Twee entresolvloeren van ieder 538 m² v.v.o. (vloerbelastingscapaciteit 500 kg/m²)
De vrije hoogte onder de entresolvloer is 3 meter
Twee kelders van totaal 53 m² v.v.o.
Het perceel meet 5.230 m² en biedt ruimte voor uitbreiding

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming “bedrijf” met functieaanduiding bedrijf tm categorie 3.2, waarbij bedrijfswoningen zijn uitgesloten. Deze bestemming is bestemd voor:
– doeleinden van handel en bedrijf met bijbehorende erven, terreinen en beplanting, die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten Deze “Staat van bedrijfsactiviteiten “ is op te vragen bij de Gemeente Tiel
– Maximale bouwhoogte 20 meter
– Bebouwingspercentage 60%

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemersplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het goed beveiligde bedrijventerrein ‘Latenstein’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 10 autominuten aan te rijden.

BIJZONDERHEDEN:
– Gelegen op bedrijventerrein ‘Latenstein’
– Royale magazijnruimten
– Separate kantoorruimte
– Ruimte voor uitbreiding
– Aanvaarding in overleg

BEZICHTIGING:
Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Locatie:

Latensteinse Middenweg 9
4005 EJ Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij