img description

Tiel Latensteinse Middenweg 9

€ 3125 p.m.

Omschrijving

Op zoek naar een tijdelijke opslagruimte, gelegen op een bedrijventerrein nabij diverse uitvalswegen? Dan is dit object, gelegen op het geliefde bedrijventerrein ‘Latenstein’, wellicht iets voor u! In verband met nieuwbouwplannen is het een tijdelijke locatie. Op dit moment is de planning dat het object tot eind mei 2023 beschikbaar is.

Bedrijventerrein ‘Latenstein’ is het oudste Tielse bedrijventerrein en biedt huisvesting aan een keur aan bedrijven, zoals Synergy Health, Superkeukens, Milieutechniek Tiel, MB Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten, Kocken Ovens en diverse bouwmarkten en autobedrijven. ‘Latenstein’ is gelegen direct nabij de op- en afrit 33 van de A15 en heeft voorts goede verbindingen met de stad Tiel en de diverse omringende gemeenten.

INDELING:
Entree aan de Latensteinse Middenweg tussen twee magazijnruimten, binnenkomst in de kantoorruimte.
1 van de magazijnen is op dit moment verhuurd en er is nog 1 hal / magazijn beschikbaar.

Beide bedrijfsruimte kennen een roldeur aan de achterkant (zijde Latensteinse Rondweg) en een toegang vanaf de Latensteinse Rondweg via een schuifpoort.

ALGEMENE INFORMATIE:
1 magazijn van 661 v.v.o.
Gezamenlijke inpandige kantoorruimten, kantine e.d. van 138 m² v.v.o.
Entresolvloeren van 538 m² v.v.o. (vloerbelastingscapaciteit 500 kg/m²)
De vrije hoogte onder de entresolvloer is 3 meter

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming “bedrijf” met functieaanduiding bedrijf tm categorie 3.2, waarbij bedrijfswoningen zijn uitgesloten. Deze bestemming is bestemd voor:
– doeleinden van handel en bedrijf met bijbehorende erven, terreinen en beplanting, die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Staat van bedrijfsactiviteiten Deze “Staat van bedrijfsactiviteiten “ is op te vragen bij de Gemeente Tiel
– Maximale bouwhoogte 20 meter
– Bebouwingspercentage 60%

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemersplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het goed beveiligde bedrijventerrein ‘Latenstein’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 10 autominuten aan te rijden.

BIJZONDERHEDEN:
– Gelegen op bedrijventerrein ‘Latenstein’
– Royale magazijnruimten
– Aanvaarding in overleg

BEZICHTIGING:
Geïnteresseerd? Maak dan nu een afspraak voor een bezichtiging!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 1.199m2
  • Bouwjaar: 1961
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring