img description

Tiel Lingewei 9

€ 12000 p.m.

Omschrijving

Op bedrijventerrein ‘Medel’ gelegen royale bedrijfsruimte met luxe kantoorruimtes verdeeld over de begane grond en eerste verdieping.

De bedrijfsruimte kent een mooie vrije hoogte van circa 6.6 meter waardoor er veel soorten bedrijvigheid mogelijk zijn op de locatie. Bijna alle kantoorkamers zijn voorzien van een groot aantal raampartijen waardoor er een mooi panoramabeeld ontstaat vanuit de kantoren. Een prachtig gezicht, u zult hier heerlijk kunnen werken!

INDELING:

BEGANE GROND: royale entree met receptie, trapopgang naar de eerste verdieping, hal met toegang naar de diverse kantoorkamers, pantry met eetkamer, diverse toiletten en douche. Via zowel de hal als via het kantoordeel is de bedrijfsruimte van maar liefst 1.060 m² te bereiken. Ook in deze hal is een trapopgang naar de eerste verdieping aanwezig.

1e VERDIEPING: hal met toegang naar diverse kantoorkamers en toiletten.

ALGEMENE INFORMATIE:
– gebruiksoppervlakte bedrijfsruimte begane grond circa 1.060 m²
– gebruiksoppervlakte entresol in bedrijfsruimte circa 214 m²
– gebruiksoppervlakte kantoorruimte begane grond en eerste verdieping circa 738 m²
– energielabel A (index 0,91)
– 2 laadpalen voor elektrische auto’s aanwezig

Bent u juist op zoek naar een pand met grotere afmetingen? Ook dit is hier mogelijk! Neem dan contact op met ons kantoor voor meer informatie.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functie-aanduiding bedrijf t/m categorie 3.2 en functieaanduiding beeldkwaliteit (het behoud van de stedenbouwkundige kwaliteit).

Deze bestemming is bestemd voor:
– het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorie t/m 3.2 van de Lijst van bedrijven, met uitzondering van geluidzoneringsplichtige inrichtingen. Deze ‘Lijst van bedrijven’ is op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl of bij ons kantoor.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen en het NS station te vinden.

HUURPRIJS EN HUURPERIODE:
– huurprijs € 12.000,- per maand ( € 144.000,- per jaar)
– servicekosten nader overeen te komen
– huurperiode vijf + vijf jaar
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

OPLEVERINGSNIVEAU:
– royale bedrijfs-/kantoorruimte gelegen op bedrijventerrein ‘Medel’
– ruim 18 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.620m2
  • Vloeroppervlakte: 1.060m2
  • Bouwjaar: 2007
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring