Lutterveldsedwarsweg 1 – en 1A Tiel

Bedrijfsruimte

18 april 2021

Specificaties

Vraagprijs: € 489.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 790 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Semi-bungalow (600 m³) met bedrijfsruimte (268 m²), perceel 790 m².

Op bedrijventerrein Latenstein gelegen zeer verzorgd afgewerkt vrijstaand woonhuis met bedrijfspand gesitueerd op 790 m² eigen grond.

De bedrijfsruimte bestaat uit 80 m² kantoor/praktijk/showroom, 69 m² showroom of opslag en 119 m² magazijn/kantineruimte op de verdieping. Voor het bedrijfspand is desgewenst een multifunctioneel buitenterrein van 300 m² bij te huren.

De woning heeft een inhoud van ruim 600 m³ en beschikt naast 3 slaapkamers en badkamer op de verdieping over een slaapkamer en 2de badkamer op de begane grond.
Het huis staat op 531 m² grond, de bedrijfsruimte op 259 m².

INDELING:

Woonhuis

Begane grond:
Hal met toilet en meterkast, woonkamer met veel licht inval, tuingerichte woonkeuken met uitgebreide inbouwkeuken, slaapkamer met tuindeur, badkamer met stoomdouche, dubbele wastafel en toilet, voormalige garage ingericht als saunaruimte en kantoor + airco met schuifpui.

Verdieping:
Overloop, 3 slaapkamers waarvan 1 met inloopkast, 2de badkamer met ligbad, douche, wastafel en toilet.

Rondom de woning bevindt zich een verzorgd, onderhoudsvriendelijke aangelegde tuin welke praktisch geheel is bestraat. In de tuin is een sfeervolle Mediterraanse veranda gesitueerd. Direct achter de woonkamer is een beschut terras.

Noot:
Indien gewenst kan de garage weer in ere worden hersteld, de garagedeur is nog aanwezig. Voor de ‘garage’ is een carport geplaatst, ook is dit gedeelte samen met de slaapkamer en 1e badkamer uitermate geschikt voor inwonende ouder, atelier of praktijkruimte.

Vanuit de achtertuin is middels een loopdeur de vrijstaande bedrijfsruimte te bereiken. De hoofdingang van de bedrijfsruimte bevind zich aan de Lutterveldweg (nr 9a).

Indeling bedrijfspand:
Entree, portaal met toilet, kantoor, kantoor / showroom, bedrijfs-/opslagruimte nu in gebruik als showroom.

Op de verdieping bevindt zich een royale kantine met keukenblok en een eenvoudige kantoorruimte of archief.
Indien de verdiepingsvloer gedeeltelijk weer wordt verwijderd ontstaat weer een functionele bedrijfsruimte met een vrije hoogte van 4 meter oplopend naar 5,5 meter. Door de verdiepingsvloer met daaronder een systeemplafond is de huidige vrije hoogte ca. 3 meter.

OVERIGE:
* Bouwjaar woonhuis 1975. In de laatste paar jaar is het pand geheel gemoderniseerd en gerestyled tot een aangename woning met landelijke uitstraling.
* Op de verdieping zijn 2 slaapkamers in de woning zijn voorzien van een airco welke zowel koelt als verwarmd.
* Het huis is voorzien van een cv-ketel uit 2008, rolluiken, kabel tv, zonnescherm aan de achterzijde van de woonkamer, glasvezel aansluiting en een frans balkon met trap naar begane grond op 1 van de slaapkamers boven.
* De keuken is voorzien van o.a. een gaskookplaat, koelkast, combi-magnetron en vaatwasser.
* De tuin is geheel omheind. De op het zuiden gelegen achtertuin biedt veel privacy.
* Het buitenterrein voor de bedrijfsruimte is ca. 300 m² groot, geheel bestraat en omheind. Dit terrein is bij te huren voor € 10,= per m² per jaar maar wordt niet mee verkocht.
* Het bedrijfspand staat op een perceel van 259 m².
* Het bedrijfspand is voorzien van alarminstallatie, verwarming middels cv in de bedrijfsruimte, airco op de verdieping.
* Oplevering in overleg te bepalen.

LOCATIE:
Tiel is een streekcentrum met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan de Kamer van Koophandel, het Arbeidsbureau, theater Agnietenhof en het recreatiebad Groenendaal Plus. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
Door de strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Tiel – Oost’ en heeft als enkelbestemming ‘Gemengd – Werklandschap’. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website

Locatie:

Lutterveldsedwarsweg 1 - en 1A
4005 LC Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij