img description

Tiel Morsestraat 17

€ 1.650.000 k.k.

Omschrijving

GASLOOS & GEHEEL UP TO DATE!

Op bedrijventerrein Kellen gelegen bedrijfsruimte van totaal circa 1.800 m² v.v.o. op een perceel van ruim 5.200 m². Het pand bestaat uit drie delen, te weten bedrijfsruimte, kantoorruimte en onbebouwd perceel. De bedrijfsruimte wordt gekenmerkt door een achthoekige plattegrond en ligt op de hoek van de Sir Rowland Hillstraat en Morsestraat en is direct bereikbaar vanaf de Morsestraat. De kantoorruimte met een oppervlakte van ruim 600 m² is bereikbaar via een eigen brug van de Sir Rowland Hillstraat. Het onbebouwde perceel biedt nog ruimte voor circa 1400 m² uitbreiding.

INDELING:

BEGANE GROND: De kantoorruimte is bereikbaar via dubbele automatische deuren die toegang geven tot een centrale hal waaraan 4 grote kantoorkamers, een kantine, een presentatieruimte (ingebouwd in de bedrijfsruimte) en gescheiden dames- en herentoiletten liggen. Via deze hal is de bedrijfsruimte te bereiken. Deze is voorzien van daglichtkoepels en roldeuren aan verschillende zijden van de bedrijfsruimte. In de bedrijfsruimte zijn ook nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. De totale bedrijfsruimte meet circa 1.195 m² v.v.o. De totale kantoorruimte meet circa 323 m² v.v.o., waarvan circa 100 m² v.v.o. in de bedrijfsruimte is gelegen.

1e EERSTE ETAGE: Een overloop biedt toegang tot meerdere kantoorkamers, daarnaast bevinden zich ook op deze verdieping gescheiden dames- en herentoiletten. Totale oppervlakte circa 245 m² v.v.o.

2e TWEEDE ETAGE: Deze etage is volledig ingericht als vergaderruimte. Totale oppervlakte circa 68 m² v.v.o.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Kantoorruimten grotendeels uitgevoerd met vloerverwarming
– Oppervlakte kantoorruimte circa 636 m² v.v.o.
– Oppervlakte bedrijfsruimte circa 1.195 m² v.v.o.
– Vloerbelasting bedrijfsruimte circa 2.000 kg/m²
– Beschikbare ruimte voor uitbreiding circa 1400 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfs- en kantoorruimte met bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘bedrijventerrein’
Deze bestemming is bestemd voor:
– werkzaamheden in de categorieën tot en met 5.2 genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten. Deze staat is op te vragen via ruimtelijkeplannen.nl of via ons kantoor.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is veel parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is binnen enkele autominuten te bereiken.

Vraagprijs:
– € 1.650.000,- k.k.
– Verkoopafspraken zullen worden vastgelegd in het laatste NVM model koopovereenkomst

OPLEVERINGSNIVEAU:
– gasloos!
– uiterst compleet
– nabij alle voorzieningen gelegen
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 1.831m2
  • Bouwjaar: 1990
  • Verdiepingen: 3
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring