img description

Tiel Newtonstraat 11

€ 7500 p.m.

Omschrijving

Per direct beschikbaar GROTE BEDRIJFSRUIMTE MET TERREIN!

Dit gunstig gelegen bedrijfsgebouw op het populaire bedrijventerrein “Kellen” is kortgeleden leeg gekomen. Het bedrijfsgebouw bestaat uit een grote goed uitgeruste bedrijfsruimte en doelmatige kantoorruimten. De ruimte is per direct te huur. Het pand is totaal groot circa 1.200 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Een combinatie met het buurpand Newtonstraat 13 (groot circa 340 m² v.v.o. kantoorruimte en circa 1.180 m² v.v.o. bedrijfsruimte) is mogelijk.

INDELING:
Entree op de hoek van twee straten toegang tot 100 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond en 100 m² v.v.o. kantoorruimte op de eerste verdieping. Aansluitende entresolvloer van circa 100 m² v.v.o. De unit is verzorgd afgewerkt. De bedrijfsruimte is onder andere voorzien van 3 elektrisch bedienbare overheaddeuren, 2 heaters, grote lichtstraten en een vrije hoogte van ruim 6,5 meter.
De kantoorruimte is voorzien van onder andere een complete keukenopstelling, systeemplafonds, topkoeling en toilet.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaar 1999
– bedrijfsruimte op de begane grond van circa 800 m² v.v.o. met ruim 6,5 meter vrije hoogte en circa 100 m² met circa 3 meter vrije hoogte
– kantoorruimte op de begane grond en de eerste verdieping van circa 200 m² v.v.o.
– entresol via kantoorruimte te bereikbaar in gebruik als magazijn van circa 100 m² v.v.o.
– vloerbelasting begane grond max 2.500 kg/ m²
– doorrijhoogte roldeur 4.20 m

BESTEMMING:
Het bestemmingsplan ‘Kanaalzone’, onherroepelijk vastgesteld in 2013. Locatie bestemming ‘bedrijventerrein’, detailhandel perifeer 2, bedrijven tot en met milieucategorie 5.1.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er zijn circa 12 eigen parkeerplaatsen. Een deel van het buitenterrein is niet bestraat. Dit biedt mogelijkheden voor uitbreiding.

BEREIKBAARHEID:
Bedrijventerrein ‘Kellen’ is de meest centraal gelegen en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten).
Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 7.500,- excl. BTW per maand (€ 90.000,- per jaar)
– huurtermijn: 5 jaar + 5 jaar
– jaarlijkse indexatie
– per direct beschikbaar
– opzegtermijn à 12 maanden – waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

Huurovereenkomst conform ROZ model

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN:
– vaste trap naar de eerste etage
– volledige meterkastinrichting incl. groepenkast en krachtstroom (3 x 80 ampère)
– voldoende eigen parkeerplaatsen
– elektrische overheaddeuren
– glasvezelaansluiting aanwezig

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.200m2
  • Vloeroppervlakte: 1.100m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring