Stephensonstraat 7 Tiel

Bedrijfsruimte

29 september 2020

Specificaties

Vraagprijs: € 435.000 k.k.


  • Type object: bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 900 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Langdurig verhuurde bedrijfsruimte met omringende kantoorruimte op centrale locatie aan de westzijde van bedrijventerrein ‘Kellen’ te Tiel. Buurbedrijven zijn onder andere King Disposables, CBR, Homé Hout, VKV Renault, Nissan en Dacia en diverse andere productiebedrijven.

Ligging:
Op centrale locatie nabij de Industrieweg op het bedrijventerrein ‘Kellen’ in 1991 gerealiseerd bedrijfsunit op 900 m² grond. Bedrijventerrein ‘Kellen’ is de meest centraal gelegen en zeer goed beveiligde bedrijvenlocatie in Tiel met goede verbindingen naar de A 15 (Rotterdam – Keulen) en verbindingswegen naar het achterland. Het knooppunt Deil en de A2 zijn op korte afstand gelegen (circa 10 autominuten). Het object is daardoor uitstekend bereikbaar.

Object:
De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een bedrijfsverzamelgebouw met een combinatie van bedrijfsruimte en kantoorruimte. De totaal beschikbare kantoorruimte omvat circa 410 m², gelijkelijk verdeeld over de begane grond en verdieping, dit is inclusief ontvangstruimte en sanitaire ruimte. De kern van het gebouw wordt gevormd door een bedrijfshal van circa 233 m² met grotendeels een vrije hoogte van circa zes meter en een overheaddeur aan de achterzijde. Er zijn krachtstroom voorzieningen.

Vloerbelasting:
– Bedrijfsruimte: circa 1500 kg/m²

Parkeren:
Er is parkeergelegenheid op eigen voorterrein en langs de openbare weg.

Oplevering:
Koop is mogelijk per direct.

Huurovereenkomst:
Er is een huurovereenkomst voor een periode van 5 jaar ingegaan op 1 april 2018. Details zijn via ons kantoor beschikbaar.

Locatie:

Stephensonstraat 7
4004 JA Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij