img description

Druten Van Heemstraweg 123

€ 3.995.000 k.k.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een interessante investering? Dan is dit verhuurde vastgoedobject wellicht iets voor u!

Dit object beschikt over een begane grond ingedeeld met kantoorruimten, fitnessruimten en bedrijfsruimten en twee etages die geheel als kantoorruimten zijn ingedeeld. Het gebouw beschikt over een centraal trappenhuis, twee personenliften en één goederenlift.

De geldende huurovereenkomsten zijn aangegaan met ruim 30 huurders en kennen verschillende einddata. Huuropbrengsten op jaarbasis op basis van het prijspeil januari 2022 € 298.888,- excl. BTW. Detailinformatie op aanvraag beschikbaar.

INDELING:

BEGANE GROND:
Centrale entree met trapopgang en liften, toegang tot de fitnessruimte aan de rechterkant van het gebouw en toegang tot de kantoorruimten aan de linkerzijde van het gebouw. Centraal in het gebouw bevinden zich dames- en herentoiletten.
De afmetingen zijn globaal als volgt: 700 m² v.v.o. fitnessruimten, 260 m² v.v.o. kantoorruimten en 540 m² v.v.o.opslagruimten. Totaal 1.403 m² v.v.o.
Via trap en via liften in de centrale hal zijn de eerste en tweede verdieping bereikbaar.

1e VERDIEPING:
Op de eerste verdieping bevinden zich diverse kantoorruimten, een kantine, spreekkamers, gescheiden dames- en herentoiletten en een opslagruimte met aangrenzende goederenlift. De afmeting is globaal 1.426 m² v.v.o.

2e VERDIEPING:
Op de tweede verdieping bevinden zich diverse kantoorruimten, een fantastisch en groot dakterras en de technische ruimten. De kantoorruimten meten circa 1.030 m² v.v.o., de technische ruimte e.d. circa 175 m² v.v.o. en het dakterras circa 220 m² v.v.o.

BUITENTERREIN;
Het buitenterrein is geheel omheind en kan worden afgesloten met een elektrisch bedienbare poort. Daarnaast is het terrein bestraat en ingericht als parkeerterrein met 55 parkeerplaatsen.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte ruimten circa 1.403 m² v.v.o. begane grond
– oppervlakte ruimten circa 1.426 m² v.v.o. 1e etage
– oppervlakte ruimten circa 1.030 m² v.v.o. 2e etage, technische ruimten 175 m² v.v.o. en dakterras 222 m².
– oppervlakte totale terrein 14.308 m²

Het betreft drie appartementsrechten die gezamenlijk één VVE vormen. Deze drie appartementsrechten worden tegelijk verkocht. Deze appartementsrechten betreffen het volledige bedrijfsgebouw met erf, ondergrond en 55 parkeerplaatsen. De
appartementsrechten zijn gelegen op de begane grond, de eerste en tweede etage. Het appartementsrecht op de begane grond bestaat uit een showroom en kantoorruimte. De ruimten op de eerste en de tweede etage bestaan uit kantoorruimten.

BESTEMMINGSPLAN:
Bestemmingsplan ‘Westerhout 1993’ onherroepelijk geworden in 1993.
Locatiebestemming: ‘Bedrijfsdoeleinden’ – bedrijven in de categorieën 1 tot en met 5, die vermeldt staan in de staat van bedrijfsactiviteiten;
– maximale bebouwingspercentage 80%
– minimale hoogte gebouw 12 meter
– maximale hoogte goot 9 meter.
Deze bestemming is bestemd voor: een overzicht van bedrijven deeluitmakende van de staat van bedrijvenactiviteiten, op te vragen via www.ruimtelijkeplannen.nl

PARKEREN:
Er is goede parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het object ligt op zeer centrale zichtlocatie aan de westkant van Druten.

PER AUTO: De bereikbaarheid per auto is goed. Het bedrijventerrein is langs de toegangsweg van Druten gelegen, die aan de zuidkant leidt naar de N322 (Beneden – Leeuwen – A50) en aan de zuidoost kant leidt naar de rijksweg A50.

PER OPENBAAR VERVOER: Druten is per bus goed bereikbaar.

Bent u geïnteresseerd in dit object? Of wilt u aanvullende informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 3.702m2
  • Vloeroppervlakte: 4.035m2
  • Bouwjaar: 2001
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring