img description

Tiel Hoogeindsestraat 9 - 11

€ 495.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET! Deze verhuurde winkelruimte met verhuurde bovenwoning (1e en 2e verdieping) is nu te koop.

De winkelruimte van circa 77 m² is sinds 2007 verhuurd aan fastfood horeca met bezorg-/ afhaalservice. De bovenwoning, van circa 120 m², met entree naast de winkel is opgesplitst in 3 kamers die apart verhuurd worden. De badkamer, toilet, keuken en het dakterras worden gedeeld.

De totale huurinkomsten bedragen ca. € 40.500,- per jaar.

Bent u benieuwd naar de zaken zoals looptijden, opzegtermijnen en dergelijke? Neem dan gerust contact met ons op zodat we dit met u kunnen bespreken.

INDELING:
WINKELRUIMTE: Entree met directe toegang tot de winkelruimte ingericht als horecaruimte, achterin is een zitgelegenheid en de toegang tot de keuken met koeling.

ETAGES: Bovenwoning ingericht als kamerverhuur met eigen opgang naast de winkel. Op de eerste etage zijn twee slaapkamers, woonkamer, keuken en een toilet gelegen. Op de tweede etage zijn een natte ruimte, keuken, slaapkamer, woonkamer en dakterras gesitueerd.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 77 m² v.v.o.
– woonruimte verdeeld over 2 verdiepingen van circa 120 m² en een dakterras van 28 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca tot en met horecacategorie 2

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er zijn parkeerplaatsen in de buurt bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein. Daarnaast is er nog volop parkeergelegenheid in omliggende parkeergarages: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– de bovenwoning is als 3 separate kamers met gezamenlijke keuken, douche, dakterras en wc verhuurd
– totale huuropbrengst per jaar: € 28.500,- voor de winkel en € 17.000,- voor de woning
– eigendomsoverdracht in overleg

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 110m2
  • Vloeroppervlakte: 274m2
  • Bouwjaar: 1950
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring