Kerkstraat 13 – 1-2 Tiel

Belegging

18 maart 2021

Specificaties

Vraagprijs: € 500.000 k.k.


  • Type object: belegging

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Beleggers opgelet! Nabij de drukke winkelstraten van Tiel vinden we dit geheel gerenoveerde appartementencomplex met maar liefst drie zelfstandige woningen.

De appartementen kennen een eigen centrale entree. Deze appartementen zijn niet alleen ideaal voor starters, maar ook voor iedereen die graag geniet van het stadsleven. Een locatie als deze is erg geliefd en dus snel verhuurbaar!

Begane grond: centrale entreehal met meterkasten en trapopgang naar de verdiepingen.

Indeling begane grond woning 13 A:
Entree tot het appartement, binnenkomst in woonkamer met open keuken v.v. keukenblok, twee slaapkamers aan de achterzijde, waarvan één met toegang tot patio. Badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, stookkast met wasmachine aansluiting.

Indeling eerste etage woning 13 – B:
Eerste verdieping: overloop met toegang tot het appartement, binnenkomst in L- vormige woonkamer met open keuken v.v. keukenblok, twee slaapkamers aan de achterzijde. Badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, bergruimte met wasmachine aansluiting en c.v. opstelling.

Indeling tweede etage woning 13 – C:
Overloop met toegang naar het appartement, L-vormige woonkamer met frans balkon en open keuken, badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet, stookruimte met wasmachine aansluiting en c.v. opstelling en slaapkamer aan de achterzijde.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Reeds gesplitst t.b.v. eventuele toekomstige VVE
– Oppervlakte Kerkstraat 13 circa 48 m²
– Oppervlakte Kerkstraat 13-1 circa 49 m²
– Oppervlakte Kerkstraat 13-2 circa 49 m²
– Huurinkomsten t.b.v. belegging circa € 30.600,- per jaar exclusief GWL. Alle huurders beschikken over eigen nutsaansluitingen
– Duur huidige huurovereenkomsten woningen tot en met tenminste februari / maart 2021

BESTEMMINGSPLAN
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– oa wonen
Hiervoor en voor de splitsing in drie appartementen is in 2018 toestemming verleend door de gemeente Tiel. Waarna de renovatie en herindeling van het gebouw heeft plaatsgevonden.

PARKEREN:
parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– gelegen nabij dé winkelstraat van Tiel
– drie gewilde appartementen, waarvan twee met drie kamers
– parkeren middels parkeervergunning (aan te vragen bij de gemeente Tiel)
– aanvaarding in overleg

Locatie:

Kerkstraat 13 - 1-2
4001 MA Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij