img description

Tiel Markt 5

€ 365.000 k.k.

Omschrijving

INTERESSANTE BELEGGING: VERHUURDE WINKELRUIMTE MET ONZELFSTANDIGE BOVENWONING

Dit object bestaat uit een winkelruimte met een oppervlakte van circa 62 m² die verhuurd is aan kledingwinkel “Skoen” tot 1 juli 2024, een onzelfstandige bovenwoning (entree via de winkel) is verhuurd sinds maart 2020 en een binnenplaats aan de achterzijde die verhuurd is aan een restaurant tot 31 december 2025. De totale huurinkomsten bedragen € 28.800,- per jaar.

Het object ligt middenin de Tielse binnenstad met een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
WINKELRUIMTE: De winkelruimte is voorzien van een pui met dubbele openslaande deuren. Achterin de winkel bevindt zich een wenteltrap om naar de etage te gaan waar zich een toilet, pantry en kleine opslagruimte voor de winkel van ca. 13,5 m² bevinden. Ook ligt hier de toegang tot het appartement.
1e VERDIEPING: De pantry van de winkel geeft toegang tot de keuken van het appartement. Vanuit de keuken zijn de woonkamer en badkamer bereikbaar. In de woonkamer bevindt zich een separaat toilet en de trapopgang naar de 2e verdieping.
2e VERDIEPING: Vanuit de overloop zijn beide slaapkamers en een ruimte voor wasmachine en droger bereikbaar.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 62 m² (waarvan circa 13 m² magazijnruimte/toilet), met energielabel A+ geldig tot 28-11-2032, deze is verhuurd tot 1 juli 2024. Voor deze winkelruimte zijn wij namens eigenaar op zoek naar nieuwe huurder.
– woonruimte verdeeld over twee verdiepingen, met energielabel F geldig tot 28-11-2032
– binnenplaats circa 18 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca tot en met horecacategorie 1

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is volop parkeergelegenheid op omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
koopprijs € 365.000,- kosten koper

koopovereenkomst conform NVM model

Bent u geïnteresseerd? En wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Dan horen wij het graag!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 92m2
  • Vloeroppervlakte: 356m2
  • Bouwjaar: 1910
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring