img description

Tiel Waterstraat 69

€ 1.300.000 k.k.

Omschrijving

TWEE VERHUURDE WINKELRUIMTEN MET VIER KANT EN KLARE BOVENWONINGEN

Hartje Tiel, aan de Waterstraat. Twee verhuurde winkelruimten op de begane grond, beide met huurders met trackrecord, en vier bovenwoningen. Drie bovenwoningen zijn leegstaand, directe verhuur is mogelijk of gesplitste verkoop.

INDELING:

Begane grond:
Winkelruimte Waterstraat 69, gelegen op de hoek van het smalle en het brede deel van de Waterstraat, de winkel kent etalageruiten aan twee kanten.
De winkel is 105 m² v.v.o. groot met kitchenette en toilet aan de achterkant, totaal 9 m² v.v.o., dus totale oppervlakte 114 m² v.vo.
Winkelruimte Waterstraat 71, gelegen in het brede deel van de winkelstraat. Dit is een brede winkelruimte (circa 8 meter) met een oppervlakte van circa 130 m² v.v.o. circa 20 m² v.v.o. is in gebruik voor kleedruimten, kitchenette en toilet. De winkel is uitgerust met een kelder van circa 11 m² v.v.o.

1e verdieping:
Twee appartementen, boven winkel 69 is appartement 71-11 gelegen, dit appartement is circa 54 m² v.v.o. groot, uitgevoerd met woonkamer met complete keuken, bergkamer, slaapkamer, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, stookruimte en balkon van 12 m². Dit appartement kent leuke authentieke details.

Boven winkel 71 is appartement 71-12 gelegen, dit appartement is circa 94 m² v.v.o. groot, en is verhuurd.
Het appartement kent een woonkamer met werkhoek aan de voorkant, twee slaapkamers aan de achterkant, een badkamer en een aparte complete keuken. Het dakterras is circa 15 m² v.v.o. groot.

2e verdieping: op de bovenste etage boven winkel 69 is dit drie kamer appartement 71-21 gelegen, circa 55 m², met een woonkamer met open complete keuken en open zoldering aan de voorkant, twee slaapkamers, badkamer met douche en wastafel, separaat toilet, stookruimte en balkon van 4 m².

Op de tweede en de derde etage boven winkel 71 is dit drie kamer appartement 71-22 gelegen, circa 83 m², met een entreehal met bijkeuken en toilet, woonkamer met open keuken en kleine slaapkamer aan de voorkant, trap naar de derde etage, groot dakterras van circa 16 m².
3e verdieping: complete badkamer met tweede toilet, ligbad, douche en wastafel, tweede grote slaapkamer.

ALGEMENE INFORMATIE:
– bouwjaren 1900 en 1950
– volledige renovatie omstreeks 2015 door bouwer De Vree en Sliepen uit Tiel
– afmetingen van de te verhuren ruimten appartement 71-11 54 m²; 71-21 55 m² en 71-22 83 m²
– frontbreedte van Waterstraat 69 is circa 5 meter en frontbreedte van Waterstraat 71 is circa 8,5 meter
– energielabel nr. 69: A
– energielabel nr. 71: E
– energielabel nr. 71-11: B
– energielabel nr. 71-12: D
– energielabel nr. 71-21: G
– energielabel nr. 71-22: B

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)
De verdiepingen zijn onder andere bestemd voor wonen.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
In en rond het centrum zijn voldoende (betaalde) parkeermogelijkheden: parkeergarage Westluidensepoort, parkeerplaats de Oude Haven of de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

VRAAGPRIJS:
– koopprijs € 1.300.000,- kosten koper
– beschikbaar in overleg

BELEGGING:
– huurinkomsten momenteel circa € 54.000,- voor twee verhuurde winkels en één verhuurde bovenwoning (winkelhuren BTW belast). Huurpotentie tenminste circa € 39.000,-

koopovereenkomst conform NVM model
Verkoop vindt plaats ‘as is where is’

BIJZONDERHEDEN:
Tip top onderhoudsstaat. Nog geen tien jaar geleden geheel gerenoveerd en na geïsoleerd
Goede mogelijkheden om bovenwoningen te verhuren of uit te ponden.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 275m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring