img description

Tiel Waterstraat 74

€ 575.000 k.k.

Omschrijving

BELEGGERS OPGELET! Deze verhuurde winkelruimte met mogelijkheid tot ontwikkeling van appartementen op etages is nu te koop.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
WINKELRUIMTE: Entree met directe toegang tot de diepe winkelruimte, achterin de winkel zijn paskamers en toegang tot achterruimte met magazijn, keuken, toilet en cv ruimte. De achterruimte is bereikbaar via een eigen toegang aan de Oliemolenwal.

ETAGES: Casco ruimtes met eigen toegang via de Oliemolenwal los van de winkel. Een groot dakterras op de 1e etage. De realisatie van 2 appartementen behoort tot de mogelijkheden.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 140 m² v.v.o. (waarin 24 m² magazijnruimte/keuken)
– 1e etage van totaal circa 57 m²
– 2e etage van totaal circa 54 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is volop parkeergelegenheid in omliggende parkeergarages: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– winkelruimte met huuropbrengst van € 22.500,- per jaar
– de winkelruimte is verhuurd voor 60 maanden vanaf 1 juni 2022 met 1 x een breakoptie bij 2,5 jaar
– eigendomsoverdracht in overleg, liefst zo snel mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 280m2
  • Bouwjaar: 1950
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring