Bulkweg 3 Tiel

Bouwgrond

29 september 2020

verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 195.000 k.k.


  • Type object: bouwgrond
  • Perceeloppervlakte: 2.605 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op Latenstein, het oudste bedrijventerrein van Tiel, gelegen grondperceel van totaal 2.605 m². Latenstein kent een zeer divers aanbod van bedrijven, waaronder bouwmarkten, enkele autobedrijven, meubel-, keuken- en woninginrichtingwinkels en productiebedrijven. Dit te verkopen terrein is bereikbaar via een recht van overpad. Dit perceel wordt namens de gemeente Tiel te koop aangeboden.

BODEMONDERZOEK:
Er is een recent bodemonderzoek beschikbaar uit 2016.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor dit terrein geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel perifeer 1. De maximale bouwhoogte is 14 meter, het bebouwingspercentage is 60%.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

BEREIKBAARHEID:
Het bedrijventerrein ‘Latenstein’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 10 autominuten aan te rijden.

OPLEVERING:
Het perceel wordt leeg opgeleverd.

Locatie:

Bulkweg 3
4005 LB Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij