Hoekwei 0 – ong Tiel

Bouwgrond

24 oktober 2021

Specificaties

Koopprijs: € 371.924 vrij op naam


  • Type object: bouwgrond
  • Perceeloppervlakte: 2.513 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

UNIEK BOUWPERCEEL OP MEDEL

Nabij de rondweg van bedrijventerrein ‘Medel’ gelegen bouwperceel met een totale oppervlakte van circa -/+ 2500 m². Bedrijventerrein ‘Medel’ is één van de nieuwste bedrijventerreinen in het Rivierenland en kent een grote diversiteit aan bedrijven.

Dit perceel op de hoek van de Krommewei en de Hoekwei biedt volop mogelijkheden voor uw bedrijfsgebouw tot een oppervlakte van ruim 2.000 m² met een nokhoogte van 12 meter. Het geldende bestemmingplan Kanaalzone Tiel vastgesteld in 2013 met milieucategorie b < 4.2. Voor de volledige informatie verwijzen wij u naar www.ruimtelijkeplannen.nl en/of de gemeente Tiel. BELANGRIJKE REGELS: - Millieucategorie b < 4.2; - Bebouwingspercentage bouwvlak 80%; - Goothoogte/nokhoogte 8/12 m; - 'Specifieke vorm van waarde - beeldkwaliteit' mogen gronden buiten bouwvlak maximaal 50% verhard zijn; - Afstand zijdelijke perceelgrens 5 m; - Groenzone voorzijde 6/10 m (50%); - 1 inrit van 8-12 m breed; - Terreinafscheiding <1 m bij specifieke vorm van waarde- en beeldkwaliteit en <2 m bij plaatsing in rooilijn. Kleur RAL9005; - Geen buitenopslag; - Bomenrij langs zijdelingse perceelgrens; - Hekwerk in rooilijn; - Alleen reclames met een functionele relatie met het bedrijf zijn toelaatbaar. Het perceel wordt te koop aangeboden onder voorbehoud van gunning door verkoper. BESTEMMINGSPLAN: Voor dit terrein geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ . Deze bestemming is bestemd voor: - bedrijven tot en met categorie 4.2 - bouwhoogte goothoogte / nokhoogte 8 /12 m - bebouwingspercentage 80% binnen het bouwvlak Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel. PARKEREN: Er is mogelijkheid voor voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein. BEREIKBAARHEID: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam - Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. OPLEVERING - Aanvaarding is in overleg mogelijk. - De overeen te komen koopsom dient te worden verhoogd met kosten koper en omzetbelasting.

Locatie:

Hoekwei 0 - ong
4004 LX Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij