img description

Tiel Zuiderhavenweg 7

€ 2.000.000 k.k.

Omschrijving

BOUWGROND VOOR BEDRIJFSPAND OP ZICHTLOCATIE

Deze zichtlocatie biedt een schitterende mogelijkheid tot het realiseren van een showroom of verkoopruimte met een moderne werkplaats met overheaddeuren en magazijn (verbouw of nieuwbouw). Het bouwvlak bedraagt circa 3.300 m² en de bouwhoogte bedraagt 20 meter (rekeninghoudend met bebouwingspercentage van 80%).

Op dit moment staat er een bedrijfspand dat afgebroken zou kunnen worden met een verhard en grotendeels omheind buitenterrein. Dit alles ligt op circa 5.235 m² eigen grond.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met bedrijf tot en met categorie 5.1, specifieke vorm van detailhandel – detailhandel perifeer 2.

Detailhandel perifeer 2 betreft de volgende branches:
– detailhandel in auto’s en motoren;
– detailhandel in boten;
– detailhandel in caravans;
– detailhandel in rijwielen en bromfietsen met een minimaal bruto vloeroppervlak van 1.000 m².

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

BEREIKBAARHEID:
Het object is gelegen op bedrijventerrein “Kellen”. Dit bedrijventerrein heeft rechtstreeks een op en afrit op de A15.Tiel ligt geografisch zeer gunstig. Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ’s-Hertogenbosch zijn per auto binnen 30 minuten bereikbaar, Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven ca. 45 minuten.

PARKEREN:
Op het eigen verharde terrein zijn ruimschoots parkeerplaatsen aanwezig.

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring