img description

Rhenen Frederik van de Paltshof 26

€ 1250 p.m.

Omschrijving

WONEN IN HET CENTRUM!

Wij bieden een ruime en nette bovenwoning aan in het centrum van het gezellige Rhenen met een prachtig uitzicht over het centrum en op de Cunerakerk.

Deze ruime bovenwoning met een totale woonoppervlakte van maar liefst 157 m² bestaat uit 3 woonlagen met in totaal 6 kamers. Hierdoor is deze bovenwoning zeer geschikt voor een gezin en zelfs i.c.m. een kantoor aan huis.

INDELING:
Entree/terras: De entree bevindt zich aan de Bouwhuisstraat door middel van een trapopgang. Hier komt u uit op het terras aan de achterzijde van de woning. Het terras heeft een oppervlakte van circa 10 m² en is gelegen op het zuiden.

1e verdieping: Entree woning, trapopgang, vanuit de hal bereikt u het toilet, meterkast, (werk) kamer, grote woonkamer met uitzicht op het centrum van Rhenen en open keuken.

2e verdieping: Vanuit de overloop bereikt u de moderne badkamer en 3 ruime slaapkamers. Waarvan de slaapkamer aan de achterzijde een prachtig uitzicht heeft op de Cunerakerk.

3e verdieping: Te bereiken door middel van een vaste trap. Hier treft u een ruime zolder aan die u kunt gebruiken als slaapkamer en/of bergruimte.

ALGEMENE INFORMATIE:
woonoppervlakte: circa 157 m²
buitenruimte: circa 10 m²
woonkamer: circa 36 m²

HUURPRIJS EN HUURPERIODE:
– de huurprijs bedraagt € 1.250,- per maand, exclusief gas, water en elektra
– de huurperiode bedraagt tenminste 18 maanden
– de waarborgsom bedraagt 2 maanden huur (€ 2.500,-), te betalen voorafgaand aan de huurperiode

LET OP: De inkomenseis voor deze huurwoning bedraagt 4 keer de brutohuur. Werkloosheidsuitkeringen en/of arbeidsongeschiktheidsuitkeringen worden niet meegewogen bij het benodigde inkomen.

Om in aanmerking te komen voor deze huurwoning dient u bij ons kantoor ingeschreven te staan als huurwoningzoekende. Daarnaast dient u aan de genoemde eisen te voldoen. Het inschrijfformulier kunt u opvragen bij ons op kantoor telefonisch 0344-673 567 of per email info@rozenhage.nl.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– De gehele woning is voorzien van een nette laminaatvloer
– Nette keuken met diverse inbouwapparatuur aanwezig
– Prachtig uitzicht op de Cunerakerk en het gezellige centrum van Rhenen
– De gehele woning is netjes afgewerkt en verhuis klaar
– Aanvaarding mogelijk per 01-02-2023

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 157m2
  • Inhoud: 540m3
  • Bouwjaar: 1946
  • Kamers: 6
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring