img description

Tiel Plein 40

€ 3750 p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om een horeca gelegenheid te vestigen? Dit pand op het Plein in Tiel biedt volop mogelijkheden!

INDELING:
Entree, restaurant ruimte, sanitair met dubbel dames toilet, enkel heren toilet en een urinoir, aan de achterzijde is er een keukenruimte (casco, wel voorzien van vetput), en diverse bergingsruimten.
De locatie heeft 2 dubbele openslaande deuren en een glazen pui die nagenoeg geheel geopend kan worden om het terras bij de binnenruimte te betrekken. In het pand is al een heuse bar en zijn dubbele gescheiden toilet voorzieningen aanwezig.
Het pand is mooi breed en diep opgetrokken waardoor u zelf een praktische indeling kunt maken voor uw onderneming.

ALGEMENE INFORMATIE:
Door de grootte van circa 300 m² is de locatie uitermate geschikt voor het vestigen van een restaurant, lunchroom of bistro.
Midden op het plein is er nog voldoende ruimte om een ‘zomerterras’ (van 1 maart t/m 1 november) te plaatsen. Hier zal tijdens de zomerdagen en tijdens de vele festiviteiten die op het Plein in Tiel georganiseerd worden volop gebruik van worden gemaakt! Er is een mogelijkheid om een ‘winterterras’ voor het pand te plaatsen dat het gehele jaar kan blijven staan.

Tiel heeft diverse toeristentrekkers zoals: cultuurgebouw Zinder met o.a. een bibliotheek, muziekschool en een kleine concerthal, Streekmuseum Flipje, de Agnietenhof, Wielerrondes, diverse kermissen, maandelijks een koopzondag, het Fruitcorso en diverse toernooien. Op de Waalkade wordt jaarlijks het festival Appelpop georganiseerd en door het jaar heen zijn er verschillende feesten die door de ondernemers worden georganiseerd.

Tiel is één van de tien oudste steden van Nederland. Tiel Hanzestad was rond het jaar 1000 al een zeer belangrijke handelsstad. Het historisch centrum met de sfeervolle winkelstraatjes herinneren daar nog aan. Daar is het erg gezellig, met talrijke winkels, restaurants en cafés, fraaie parken en stadstuinen. Momenteel kent Tiel ruim 42.000 inwoners.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze locatie geldt: bestemming Centrum – 4. De voor ‘Centrum – 4′ aangewezen gronden zijn op de begane grond en de verdieping(en) bestemd voor:
– horeca van de categorieën 1, 2, 3 en 4
– cultuur en ontspanning
– Wilt u het object gebruiken als detailhandel of dienstverlening dan zal de gemeente daar eerst toestemming voor moeten geven.

Heeft u vragen omtrent uw bedrijfsvoering op deze locatie?
Het Omgevingsloket van de gemeente Tiel helpt u hier graag bij.
– informatie over bestemmingsplan
– informatie over omgevingsvergunningplicht
– informatie over reclame op of aan het pand

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
De ruimte ligt aan het Plein in het centrum van Tiel. Het plein is een drukke en levendige straat en kent een grote diversiteit van bedrijven als: Domino’s Pizza, San Tiago, GAIA, Pizzeria Rosseti, Annam en de Buurvrouws bistrobar en een aantal kroegen.
In de directe omgeving liggen verschillende parkeerplaatsen, daarnaast ligt het treinstation op loopafstand van het centrum.

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 3.750,- per maand exclusief BTW
– huurperiode in overleg
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– aanvaarding per direct mogelijk

Heeft dit object uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 600m2
  • Bouwjaar: 2002
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring