Prinses Marijkelaan 15 – a Maurik

Kantoorruimte

21 juni 2021

onder bod
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/26852585.mp4 exists The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/32749238.mp4 exists

Specificaties

Huurprijs: € 1.250 p.m.


  • Type object: kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte: 1.574 m2
  • Vloeroppervlakte: 200 m2
  • Verdiepingen: 1

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Maurik

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Centraal in Maurik tegenover supermarkt Jumbo gelegen kantooretage met groot eigen parkeerterrein. Deze ruimte is oorspronkelijk gebouwd voor de Rabobank. De laatste jaren is in het pand een schoonheidssalon gehuisvest geweest. Deze kantooretage bevindt zich geheel op de eerste etage. Het pand kenmerkt zich door het goede parkeerterrein.

LOKATIE:
Geografisch gezien is Maurik centraal in Nederland gelegen. Steden als Arnhem, Nijmegen, Utrecht en ‘s-Hertogenbosch zijn in ruim 30 autominuten bereikbaar, terwijl Amsterdam, Rotterdam of Eindhoven in ongeveer 45 autominuten te bereiken zijn. Maurik maakt deel uit van de gemeente Buren.

LIGGING:
de ruimte is gelegen aan de belangrijke invalsroute naar het centrum van Maurik, de Prinses Marijkelaan. Door de strategische ligging tegenover supermarkt Jumbo wordt een hoge attentiewaarde bereikt. Dagelijks passeren veel mensen deze locatie. In de directe omgeving zijn diverse gebouwen in gebruik bij onder andere: de Jumbo supermarkt, een fietsenmaker, kapper en kledingwinkel. Ook bevinden zich veel woningen in de directe omgeving van de winkel.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de kantooretage is zonder meer goed, langs de route vanuit de Maurikse dorpskern naar diverse woonwijken.

INDELING:
Via trap bereikbare 1e verdieping. Via de hal zijn twee kantoorkamers van 86 m² en 37 m² bereikbaar. De grootste kantoorkamer is voorzien van een keukenopstelling en een bergkast. Tevens is er vanuit de hal de c.v. ruimte (19,25 m²) bereikbaar alsook nog 1 kamer van ongeveer twee keer 5 m², welke momenteel als opslag dient.

PARKEERGELEGENHEID:
Op eigen terrein, rondom het gebouw, is ruim voldoende parkeergelegenheid aanwezig. Het terrein is grotendeels bestraat. Uitbreiding van het aantal parkeerplaatsen is mogelijk.

OPPERVLAKTE:
Kantoorruimte van 200 m² op de verdieping.

VOORZIENINGEN:
– Centrale verwarming
– zonwering

HUURCONDITIES

HUURPERIODE:
vijf jaren, verlenging vervolgens met perioden van telkens vijf jaren, jaarlijkse indexatie, ROZ overeenkomst voor kantoorruimte.

HUURPRIJS:
De gevraagde huurprijs is de huurprijs per maand.

BANKGARANTIE:
ter grootte van drie maandhuurtermijnen exclusief B.T.W.

Locatie:

Prinses Marijkelaan 15 - a
4021 EA Maurik, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij