img description

Opheusden Fazantstraat 26

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Centraal gelegen praktijkruimte.

Meteen naast sporthal De Biezenwei in Opheusden gelegen praktijkruimte. De ruimte is de laatste jaren in gebruik geweest als tandartspraktijk.
De locatie is zeer centraal, direct ontsluitingsweg Dalwagenseweg die van de dorpskern naar het NS station en de A15 leidt. Ruim 5 jaar geleden is de ruimte geheel van binnen nieuw opgebouwd.
Opheusden is centraal in de oostelijke Betuwe gelegen en vormt de kerngemeente voor veel omringende dorpen, zoals onder andere Dodewaard en Kesteren.

INDELING:
Binnenkomst in een hal met toiletruimtes en doorgang naar de wachtruime. Vanuit de wachtruimte is toegang tot drie behandelkamers, receptie met een back-office en een gang naar een sterilisatiekamer, kantine en overige techniekruimtes.

AFWERKING:
Hoogwaardige afwerking met onder andere onderhoudsarme kunststof kozijnen met dubbele beglazing, led verlichting, sanitair voor bezoekers en voor gebruikers, grotendeels uitgevoerd met airco’s en WTW installatie, geheel uitgevoerd met centrale verwarming.

ALGEMENE INFORMATIE:
– Totale oppervlakte circa 210 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
‘Kernen Neder-Betuwe’
Locatiebestemming: Maatschappelijk
– Maximale bouwhoogte 9 meter
– Maximale goothoogte van 8 meter.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Nederbetuwe.

PARKEREN:
Ruim voldoende openbare parkeerruimte op het voorgelegen parkeerterrein.

BEREIKBAARHEID:
De ruimte is goed bereikbaar vanaf het centrum van Opheusden op circa 1,5 kilometer afstand en vanaf de snelweg A15 op circa 2 kilometer afstand. NS station en bushalte zijn binnen circa 1 kilometer bereikbaar.

VRAAGPRIJS EN VOORWAARDEN:
– Vraagprijs € 375.000,- kosten koper
koopovereenkomst conform NVM model
– Er mogen geen tandartspraktijk- of tandheelkundige activiteiten plaats vinden gedurende 10 jaar na de eigendomsoverdracht, op straffe van een boete van 100% van de koopprijs
– Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor
– Eigendomsoverdracht in nader overleg

Wilt u deze praktijkruimte bekijken? Neem dan contact op met ons kantoor via 0344-673567 of info@rozenhage.nl om een afspraak in te plannen.

BIJZONDERHEDEN:
– Veel omringend openbaar groen
– Tandheelkundige praktijken niet toegestaan

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 322m2
  • Vloeroppervlakte: 210m2
  • Verdiepingen: 1
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring