img description

Tiel De Riemsdijk 1

€ 100 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Op bedrijvenpark Medel gelegen kantooretage met 18 kantoorkamers en diverse parkeerplaatsen. De kantooretage maakt deel uit van een gebouw waar zich momenteel een grote onderneming bevindt en is van alle benodigde voorzieningen en gemakken waaronder voldoende parkeergelegenheid voorzien. De locatie kent tevens een goede bereikbaarheid, waarbij de autosnelweg A15 binnen 5 autominuten te bereiken is.

INDELING:
De kantoorruimtes bevinden zich op de 2e etage van het gebouw. Deze etage is zowel middels zowel trap als lift te bereiken. Hier bevinden zich een groot aantal kantoorkamers met verschillende formaten, daarnaast zijn er een keuken en diverse toiletten.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte kantooretage circa 330 m² tot 840 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ met functieaanduiding bedrijf t/m categorie 4.2 en specifieke vorm van waarde – beeldkwaliteit.
Deze bestemming is bestemd voor:
– in de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1 en 4.2 van deze regels deeluitmakende Staat van bedrijfsactiviteiten.

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. Het aantal parkeerplaatsen die bij het gehuurde behoren zullen in overleg met de eigenaar worden afgestemd.

BEREIKBAARHEID:
Tiel en zo ook bedrijvenpark Medel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 20 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op circa 10 autominuten te bereiken.

HUURPRIJS EN HUURPERIODE:
– huurprijs € 100,- per m² per jaar exclusief BTW
– servicekosten circa € 30 per m² per jaar
– huurperiode in overleg
– opzegtermijn à 6 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

OPLEVERINGSNIVEAU:
– op bekend bedrijvenpark Medel gelegen
– kantooretage op de tweede verdieping met alle benodigde voorzieningen
– liftinstallatie aanwezig
– aanvaarding in overleg

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 840m2
  • Bouwjaar: 2003
  • Verdiepingen: 1
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring