Hoogeinde 14 Tiel

Kantoorruimte

06 december 2021

Specificaties

Huurprijs: € 25.000 per jaar


  • Type object: kantoorruimte
  • Vloeroppervlakte: 175 m2
  • Verdiepingen: 2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op centrale binnenstadslocatie met hoog passantenaantal gelegen kantooretages. De etages zijn gelegen nabij het kernwinkelgebied op circa 25 meter van de bekende Waterstraat in Tiel.

Bestemming: bestemming ter plaatse is kantoren voor dienstverleners, zoals advocaten, makelaars, hypotheekadviseurs en assurantietussenpersonen.

Indeling: Centrale entree op de begane grond, trappenhuis met toegang tot eerste en tweede etage.

Eerste etage: overloop, gang met toilet en toegang tot keuken en twee ruime kantoorkamers, diverse vaste kasten, toegang tot plat dak. Deze etage kent een oppervlakte van circa 95 m² v.v.o.

Tweede etage: overloop met gang en toegang tot vier kantoorkamers, waarvan één met toegang tot balkon. Deze etage kent een oppervlakte van circa 80 m² v.v.o.

Uitgevoerd met de meest hoogwaardige databekabeling (CAT7).

Frontbreedte: 12 meter

Parkeren: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein. 

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan te vragen voor de parkeerterreinen. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel.

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid.  Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken. 

Zekerheidstelling: Waarborgsom ter grootte van 3 maanden huurbetalingsverplichting excl. BTW.

Indexering: Jaarlijks, conform het maandindexcijfer volgens de CPI reeks alle huishoudens (2006 = 100).

Servicekosten: in overleg.

Aanvaarding: per direct na gunning opdrachtgever

Locatie:

Hoogeinde 14
4001 BH Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij