img description

Tiel Laan van Westroijen 2 - f

€ 125 per vierkante meter per jaar

Omschrijving

Op kantorenpark ‘Westroijen’ direct bij de af- en toerit naar de A15 gelegen complete penthouse kantoorruimte op de vierde en bovenste etage van een markant kantoorgebouw. De autosnelweg A15 is binnen 1 minuut bereikbaar; de autosnelweg A2 (knooppunt Deil) binnen 15 minuten. Dit object kent derhalve een uitstekende bereikbaarheid. Winkels, openbaar vervoer en verbindingen met de overige Betuwse plaatsen zijn eveneens nabij. Het kantorenpark biedt huisvesting aan onder andere het Waterschap Rivierenland, Aquon laboratorium, de ambulancepost, LCT, AT&C en Motel Van der Valk.
Indeling: centrale entree, toegang tot trappenhuis en lift.

INDELING KANTOORRUIMTE:
Op de 4e verdieping: overloop met toegang tot gescheiden dames- en herentoilet en schoonmaakkast. Indeling met L – vormige gang, toegang tot eigen pantry, vier kantoorkamers.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte kantoorruimte 4e verdieping circa 180 m² v.v.o.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze kantoorruimte geldt een bestemming ‘Kantoor’. Deze bestemming is bestemd voor: kantoren

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
In het geheel zijn er 5 parkeerplaatsen op een aansluitend parkeerterrein aanwezig voor verhuur. De huurprijs per parkeerplaats is € 250,- exclusief BTW per jaar.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Keulen) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS EN HUURPERIODE:
De huurprijs van de kantoorruimte bedraagt € 125,- per m² per jaar te vermeerderen met servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
Servicekosten € 43,- per m² per jaar te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.
De huurperiode is telkens 5 jaar met een opzegtermijn van telkens 1 jaar.
Beschikbaar per 1 februari 2023

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd. Indien koper niet aan dit criterium voldoen, zal er eveneens een financieel nadeel ontstaan, dat dient te worden gecompenseerd.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– representatieve entree/ontvangstruimte
– royaal parkeerterrein
– natuurstenen vloeren in de algemene ruimten
– wandafwerking
– systeemplafonds met volledig geïntegreerde verlichting en airco voorzieningen
– diverse scheidingswanden
– kabelgoten met bekabeling ten behoeve van data, telefonie en elektra
– aanvaarding in overleg mogelijk

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.915m2
  • Vloeroppervlakte: 180m2
  • Bouwjaar: 1996
  • Verdiepingen: 4
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring