img description

Tiel Newtonstraat 31

€ 1350 p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zelfstandige kantoorruimte? Dan is deze unit in gebouw ‘Kellenplaza’ aan de noordzijde van industrieterrein Kellen wellicht iets voor u.

INDELING:
Via de entree komt u binnen in een hal met trapopgang naar 1e verdieping en meterkast. Op de begane grond bevinden zich 2 separate kantoorkamers, losse toiletten, een keukenblok en een bergruimte. Op de 1e verdieping bevinden zich een kantoortuin, een aparte kantoorruimte en een kleine bergruimte. Het totale oppervlakte bedraagt circa 260 m².

BESTEMMINGSPLAN:
Voor de kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein’ t/m categorie 5.1 en functieaanduiding detailhandel perifeer 2. Deze bestemming is bestemd voor:
– handel en bedrijf in de categorieën 1, 2, 3.1, 3.2, 4.1, 4.2 en 5.1 deeluitmakende van de Staat van bedrijfsactiviteiten. Deze Staat van bedrijfsactiviteiten is te raadplegen via o.a. www.ruimtelijkeplannen.nl
– perifere detailhandel 2

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Het goed beveiligde bedrijventerrein ‘Kellen’ is centraal gelegen en kent goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 10 autominuten aan te rijden.

HUURVOORWAARDEN:
– huurprijs a € 1.350,- per maand (€ 16.200,- per jaar) exclusief BTW
– huurperiode in overleg
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting

OPLEVERINGSNIVEAU:
– Turnkey oplevering van kantoren, inclusief kabelgoten
– Stucwerkwanden
– Zeer hoogwaardige thermische en geluidsisolerende voorzieningen
– aanvaarding in overleg

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 7.050m2
  • Vloeroppervlakte: 260m2
  • Bouwjaar: 2001
  • Verdiepingen: 2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring