St. Walburgkerkpad 3 Tiel

Kantoorruimte

05 augustus 2020

Te huur

Specificaties

Huurprijs: € 3.050 p.m.


  • Type object: kantoorruimte
  • Vloeroppervlakte: 432 m2
  • Verdiepingen: 2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Kantoorruimte eigen parkeerterrein, en dat in de Tielse binnenstad!

Fraai in de pastorie van de Sint Dominicuskerk gelegen kantoorruimten op de eerste en tweede etage van totaal circa 432 m² v.v.o. met tenminste zes eigen parkeerplaatsen. Deze kantoorruimte is zeer centraal gelegen met de Tielse binnenstad op loopafstand. Huisvesting in de pastorie betekent ook gebruik maken van de klassieke en ingetogen uitstraling van het katholieke kerkcomplex naast het voormalige klooster, dat tegenwoordig uit kleine appartementen bestaat.

INDELING:
Entree via hoofdtoegang langs de openbare weg. Binnenkomst in vestibule en aansluitende centrale hal. Fraaie trapopgang naar de eerste etage.

Eerste etage:
11 kantoorruimten in diverse afmetingen, waarvan 4 ruimten aan de voorzijde van het gebouw gelegen. Deze kantoorruimten zijn alle bereikbaar via een fraaie lichte gang met uitkijk op de binnenplaats, gelegen tussen kerkgebouw en pastorie. In deze gang bevinden zich voldoende sanitaire voorzieningen. De totale kantoorruimte op de eerste etage meet circa 292 m² v.v.o.

Tweede etage:
Via royale brede bordestrap bereikbare zolderetage met indeling in tenminste vier kamers. Ook op deze etage bevinden zich sanitaire voorzieningen. De totale kantoorruimte op de tweede etage meet circa 140 m² v.v.o.

Huur van extra kantoorruimten op de begane grond behoort tot de mogelijkheden.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– Met geheel bestraat buitenterrein met tenminste zes parkeerplaatsen.
– Turn key met vloer – en wandafwerkingen

Aanvaarding: in overleg

Bankgarantie: bankgarantie ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting, te vermeerderen met omzetbelasting.

Huurprijsaanpassing: de huurprijs zal jaarlijks worden aangepast conform het CPI indexcijfer alle huishoudens (2006 = 100).

Omzetbelasting: Indien huurder niet aan het zgn. ‘90%-criterium’ voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatie:

St. Walburgkerkpad 3
4001 MG Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij