Stephensonstraat 2 – 4 Tiel

Kantoorruimte

24 oktober 2021

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 1.500.000 k.k.


  • Type object: kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.637 m2
  • Vloeroppervlakte: 1.338 m2
  • Verdiepingen: 2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Op het geliefde Bedrijventerrein Kellen ligt dit markante kantoorgebouw met een zeer functionele inrichting. Uitbreiding mogelijk ten behoeve van kantoor- of bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 1000 m².
Op de eerste verdieping zijn zelfs dubbele voorzieningen aangebracht waardoor het goed mogelijk is om bijvoorbeeld twee afdelingen gescheiden te houden. Er is veel mogelijk, dus kom gerust een kijkje nemen om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bekijken.

INDELING:
begane grond: entree met trapopgang naar de eerste verdieping, tochtportaal, centrale hal met toegang naar diverse kantoorkamers, de kantine, toiletten, garderobe, CV ruimte en separate berging. Aan het einde van iedere hal (linker- en rechterzijde van het gebouw) bevindt zich tevens een extra trapopgang naar de eerste verdieping.

eerste verdieping: aan weerszijde van het gebouw een grote open kantoorkamer, 2 separate (kantoor)kamers, toiletten, pantry en berging.

ALGEMENE INFORMATIE:
– oppervlakte kantoorruimte circa 1.338 m²
– oppervlakte bedrijfsruimte circa 16 m²
– totale oppervlakte circa 2.637 m², uitbreiding mogelijk ten behoeve van kantoor- of bedrijfsruimte met een oppervlakte van circa 1000 m²
– Daikin VRV klimaatsysteem uit 2017

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte met kantoorruimte geldt een bestemming ‘Bedrijventerrein t/m categorie 4.2 met functieaanduiding specifieke vorm van detailhandel perifeer 2’

Deze bestemming is bestemd voor:
– in de categorie 1 t/m 4.2 regels deeluitmakende van de staat van bedrijvenactiviteiten, op te vragen bij ons kantoor of via www.ruimtelijkeplannen.nl
– perifere detailhandel 2

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is zeer veel parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– gelegen op bedrijventerrein ‘Kellen’
– functionele kamerindeling
– Recente Dikin VRV klimaatsysteem uit 2017
– keurig afgewerkt
– aanvaarding in overleg

Locatie:

Stephensonstraat 2 - 4
4004 JA Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij