Teisterbantlaan 1 – A Tiel

Kantoorruimte

21 juni 2021

Te koop
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/32632999.mp4 exists

Specificaties

Vraagprijs: € 1.750.000 k.k.


Huurprijs: € 8.500 p.m.


  • Type object: kantoorruimte
  • Perceeloppervlakte: 2.535 m2
  • Vloeroppervlakte: 1.818 m2
  • Verdiepingen: 2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Zeer energiezuinig schoolgebouw uit 2012 nu te koop! Op supercentrale locatie naast RSG Lingecollege, GGD Rivierenland en brandweerkazerne gelegen fraai school – / kantoorgebouw met veel domotica. De locatie tussen Teisterbantlaan en Rozenstraat is zeer centraal, direct nabij het NS station, uitvalswegen en winkels.

Het gebouw is zeer degelijk gebouwd en wordt gekenmerkt door de aanwezigheid van tal van technische voorzieningen.

Begane grond:
Centrale entree, centrale hal met trapopgang en toegang tot gang naar kantoor, kantine, sanitaire voorzieningen, lokaal en praktijkruimte met lokaal en kantoor. Buitenentree via loopdeur en roldeur.
Eerste etage:
Overloop met toegang tot gang, sanitair en (deels indirecte) toegang tot lokalen, kantoor en praktijkruimte. De praktijkruimten op de begane grond en eerste etage staan in open verbinding met elkaar via een vide met twee trappen. In de praktijkruimte op de etage bevindt zich de technische ruimte.

Installaties
Er zijn ruim voldoende installaties aanwezig, waaronder (maar niet uitsluitend) een warmte – / koude – opslag systeem voor verwarming en koeling via aardwarmte en – koelte, zonnepanelen ten behoeve van elektriciteitsverbruik, zonnecollectoren ten behoeve van tapwaterverwarming en hemelwateropvang ten behoeve van het doorspoelen van toiletten.

Huidig gebruik
Het object wordt sinds april 2012 gebruikt door de opdrachtgever ten behoeve van scholing voor technische beroepen.

Gebruiksmogelijkheden
Het object kent goede gebruiksmogelijkheden voor scholingsdoeleinden met een grote behoefte aan praktijkruimten. Voorts kent het object na het doorvoeren van enkele aanpassingen mogelijkheden als kantoorruimte. Alsdan zal wellicht een ontheffing van de geldende bestemming noodzakelijk zijn.

Parkeren
Het parkeren vindt deels plaats op gemeentelijk terrein tussen het gebouw van GGD Rivierenland en het te verkopen gebouw. Hierbij gaat het om 36 gedeelde parkeerplaatsen. Verder zijn er 16 eigen parkeerplaatsen. Tevens is er ruimte om circa 20 extra parkeerplaatsen te realiseren.

Vloerbelasting
De maximale vloerbelasting van de begane grond bedraagt 500 kg/m² en voor de verdiepingsvloer bedraagt deze 400 kg/m².

Omzetbelasting
Er is sprake van nieuw vervaardigd onroerend goed. De levering zal zowel met overdrachtsbelasting alsook met omzetbelasting belast worden.

Locatie:

Teisterbantlaan 1 - A
4001 TJ Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij