img description

Kapel Avezaath Laageinde 0

€ 1 k.k.

Omschrijving

ROYAAL PERCEEL AGRARISCHE GROND

Een mooi stuk grasland aan de rand van het dorp Kapel Avezaath van circa 4.000 m². Dit perceel met bestemming agrarisch kan uitstekend gebruikt worden voor het laten grazen van paarden of schapen.

Op dit moment heeft het perceel de bestemming agrarisch. Er heeft reeds vooroverleg plaatsgevonden met Gemeente Tiel over de mogelijkheden tot het wijzigen van de bestemming. Dit heeft echter niet geresulteerd in een aanpassing van het bestemmingsplan. De documentatie hierover is op aanvraag beschikbaar.

LET OP: Er staat op dit moment geen bebouwing op het perceel en het is op dit moment ook niet toegestaan om te bebouwen (in tegenstelling tot hetgeen in kenmerken vermeld staat).

VERKOOPPROCEDURE:
De verkoop zal plaatsvinden bij inschrijving. U kunt uw inschrijfformulier per email opvragen en tot donderdag 8 december 2022 12 uur inleveren bij ons kantoor via info@rozenhage.nl. De uiteindelijke verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning door de verkoper.

Kenmerken

Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring