Passewaaijse Hogeweg* 0 – ong Tiel

24 oktober 2021

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties

Vraagprijs: € 252.500 vrij op naam


Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

BOUW JE DROOMHUIS IN PASSEWAAY!

Ben jij op zoek naar een royaal kavel op een rustige, verkeersluwe plaats midden in Tiel Passewaay? Dan is dit een unieke kans!

Kavel 1, de linker van de twee aan te bieden kavels, heeft een perceeloppervlakte van 785 m², een diepte van ruim 40 meter en een bouwvak van circa 10 bij 10 meter. Binnen het huidige bestemmingsplan kan hier een prachtige en ruime vrijstaande woning gebouwd worden met een maximale goothoogte van 6 meter en een maximale nokhoogte van 10 meter. En dan is er nog volop ruimte voor een mooie tuin over. In de buurt hoef je niet ver te kijken om leuke ideeën voor het ontwerp van de woning op te doen! Uiteindelijk moet het ontwerp wel door de gemeente getoetst worden.

Via de Prof. P.H. Buismanlaan en de Passewaayse Hogeweg zijn de kavels goed bereikbaar met de auto. Parkeren doe je straks op je eigen oprit of in je eigen carport of garage. Extra voordeel is dat de Passewaayse Hogeweg alleen wordt gebruikt voor bestemmingsverkeer.

In Passewaay liggen alle voorzieningen binnen handbereik: een winkelcentrum, NS-station, diverse scholen, een gezondheidscentrum en veel speelgelegenheid voor kinderen.

Locatie:

Passewaaijse Hogeweg* 0 - ong
4007 PJ Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij