img description

Rijswijk (gld) De Heuvel 24

€ 525.000 k.k.

Omschrijving

HEERLIJK WONEN EN WERKEN IN HET BUITENGEBIED!

Heerlijk thuiskomen in de Betuwe. Wonen tussen de uitgestrekte velden en boomgaarden met schitterende vergezichten. Een heerlijke plek waar wonen en werken perfect samengaan. De Heuvel 24 in Rijswijk heeft ruim voldoende ruimte om uw fantasie te laten werken en hier uw droomhuis van te maken!

Door de goede ligging aan de doorgaande weg van de N320 naar het pondje van Wijk bij Duurstede bent u in korte tijd in plaatsen als: Wijk bij Duurstede, Culemborg, Maurik en Tiel.

BEDRIJFSWONING:

BEGANE GROND: entreehal, badkamer voorzien van inloopdouche en wastafelmeubel, separate toilet, keuken met complete hoekopstelling en lichte woonkamer met daglicht vanuit maar liefst drie zijden. In de woonkamer bevindt zich tevens een houtkachel; ideaal voor een heerlijk en behaaglijk gevoel in de koude wintermaanden! Vanuit de woning is ook toegang tot het café met extra keuken en de bedrijfsruimte.

1e VERDIEPING: overloop met toegang naar de drie slaapkamers met inbouwkasten en een was- en strijkkamer aan de achterzijde met toegang tot het zonnige dakterras.

2e VERDIEPING: via vlizotrap bereikbare bergzolder.

BEDRIJFSRUIMTE:
De grote bedrijfsruimte van circa 200 m² die als feestzaal in gebruik is geweest, heeft een bar met toegang tot een cafetaria en de aansluitende opslagruimten van circa 110 m². Achterin de bedrijfsruimte zijn ruime sanitaire voorzieningen aanwezig.
Tussen de bedrijfsruimte en de woning bevindt zich een café, ideaal voor de vrijdagmiddagborrel.

BUITEN:
Naast de tuin aan de voorkant en aan de zijkant van het huis is achter de bedrijfsruimte ook nog een grote tuin van circa 275 m² aanwezig.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Bedrijf’. Deze bestemming is bestemd voor:
– niet-agrarische bedrijvigheid
– bijbehorende voorzieningen en opslag
– bijbehorende bewoning
– horeca bedrijvigheid

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Buren. Een eventueel verzoek tot wijzigen van de bestemming kunt u via het omgevingsloket regelen. Er zal dan een lichte vorm van bedrijvigheid zijn toegestaan.

PARKEREN:
Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aanwezig. De ruimte aan de voorkant van het perceel bied plaats voor een aantal auto’s en openbaar parkeren langs de weg is ook mogelijk.

BEREIKBAARHEID:
Rijswijk is een klein dorp met zo’n 700 inwoners centraal binnen de Betuwe gelegen op 2.1 km van het pondje naar Wijk bij Duurstede. Door de goede ligging aan de doorgaande weg van de N320 naar het pondje en via de autosnelweg A2/A15 zijn steden als Utrecht, Nijmegen, Arnhem en Rotterdam binnen redelijke tijd te bereiken. Ook is de dichtstbijzijnde bushalte op zeer korte afstand.

LET OP: DEZE WONING IS EEN BEDRIJFSWONING
U kunt een bedrijfswoning kopen wanneer u bent ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en een eigen bedrijf heeft. Voor de financiering van een bedrijfswoning gelden andere financieringsvoorwaarden, een reguliere woninghypotheek volstaat hier niet.

EXTRA INFORMATIE:
– bedrijfswoning met bedrijfsruimte waar wonen en werken te combineren is.
– woonoppervlakte van circa 125 m²
– bedrijfsruimte van circa 310 m²
– diverse bedrijvigheid mogelijk
– gelegen op een royaal perceel met vergezichten
– alle voorzieningen relatief nabij (in o.a. Wijk bij Duurstede, Maurik en Culemborg)

Bent u geïnteresseerd en wilt u de locatie bekijken ? Neem dan contact op om een afspraak te maken.

Kenmerken

  • Woonoppervlakte: 124m2
  • Perceeloppervlakte: 1.236m2
  • Inhoud: 1904m3
  • Bouwjaar: 1965
  • Kamers: 4
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring