Haven 22 Tiel

Vrijstaande Woning

28 september 2020

Te koop
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/86912763.mp4 exists

Specificaties

  • Op het water
  • Vrijstaand
  • Vlakbij Natuurgebied

Vraagprijs: € 249.500 k.k.


  • Woonoppervlakte: 81 m2
  • Perceeloppervlakte: 1.069 m2
  • Inhoud: 295 m3
  • Bouwjaar: 1981
  • Kamers: 3

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel


Terug naar het overzicht

Omschrijving

GENIETEN AAN DE WAAL!

Heerlijk wonen aan de Waal én op loopafstand van de Tielse binnenstad. Deze woonark ligt lekker verscholen in de haven van Tiel aan de Groene Krib, nabij natuurgebied “De Kleine Willemswaard”. De stalen boot heeft een praktische indeling, maar is naar eigen wensen te veranderen. Er is een gezellige woonkamer en er zijn mogelijkheden voor wel drie slaapkamers.

Ben jij iemand die van de natuur houdt maar ook kan genieten van een lekker terrasje in de zomer? Dan is deze locatie wellicht dé plek die je zoekt!

INDELING:
Via de hal bevindt zich aan de rechterzijde het woondeel. De knusse en gezellige woonkamer is ruim 25 m² groot. Aansluitend bevindt zich de dichte keuken, met directe toegang naar de bijkeuken met wasmachine- en drogeraansluiting en voldoende ruimte voor het opslaan van extra (voedsel)voorraden.

Via de hal, waar zich ook het toilet bevindt, bevindt zich aan de linkerzijde een zeer ruime werkkamer. Vroeger waren hier twee slaapkamers; indien gewenst zijn deze weer gemakkelijk te realiseren. De master bedroom is gelegen in het meest linkerdeel van de woonark en is voorzien van een eigen doucheruimte. Ook kan men via de slaapkamer naar het achterdek.

BUITEN:
Het totale perceel is ruim 1.000 m², waarbij de tuin ruim 750 m² groot is. Deze wordt gehuurd bij de gemeente en heeft de mogelijkheden tot het realiseren van een schuur. Ook kun je hier ook heerlijk aan de waterkant zitten, bijvoorbeeld voor een lekker drankje of misschien wel om te vissen!

BIJZONDERHEDEN:
– Gelegen nabij natuurgebied “De Kleine Willemswaard”
– Verkoop inclusief vergunning
– Liggeld +/- € 210,- per jaar
– Inspectierapport verkrijgbaar via ons kantoor
– Aanvaarding in overleg

Locatie:

Haven 22
4001 LZ Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij