Sportparklaan 32 Tiel

Vrijstaande Woning

06 november 2020

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 450.000 k.k.


  • Woonoppervlakte: 162 m2
  • Perceeloppervlakte: 696 m2
  • Inhoud: 789 m3
  • Bouwjaar: 1901
  • Kamers: 4

Is dit niet de woning die u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

BLANCO CANVAS VOOR HEN DIE HUN EIGEN DROOMWONING WILLEN CREËREN!

Zie hier deze unieke kans! Deze zeer riante woning met een perceel van bijna 700 m² is geweldig gelegen aan een alleen voor fietsers en wandelaars doorgaande weg. Toch is het hier nooit echt saai, want met de voetbalvelden van Theole aan de voorzijde is er regelmatig wat te beleven!

Deze vrijstaande woning is de afgelopen 40 jaar met heel veel plezier bewoond door de oud eigenaren, maar nu wordt het tijd voor nieuwe eigenaren die de woning helemaal gaan aanpassen naar eigen inzicht en naar de huidige eisen van deze tijd!

BEGANE GROND:

Centrale entree, hal in het midden van de woning. Deze gang loopt eigenlijk helemaal door de woning heen en komt uit in het authentieke “klompenhok” wat zich aan de achterzijde van de lichte woning met hoge plafonds bevind. In de linkerhelft van de woning bevinden zich een slaapkamer (met uitzicht op de sportvelden), de grote badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachineaansluiting. Ten slotte is er ook nog een studeerkamer aan de achterzijde van de woning. De rechterhelft bestaat eigenlijk geheel uit een woonkamer en een eenvoudige keuken. De keuken zelf heeft nog een aparte kelder welke met een trap te bereiken is. Opvallend zijn de vele raampartijen met (uiteraard) op diverse plekken glas in lood, de vele ramen maken dit een zeer plezierige en lichte woning, waarbij de woonkamer weer een blik geeft op de sporters. De keuken biedt een prachtig uitzicht op de riante, privacy biedende tuin. Zie jij je hier al zitten?

EERSTE VERDIEPING:

Deze ruimte is zo mogelijk nog meer een blanco canvas. Eigenlijk is deze hele ruimte open, met uitzondering van de ene kleine kamer die er ooit in is gemaakt. Wat deze ruimte interessant maakt, is de enorme hoogte in de nok en het feit dat alle spanten in het zicht zitten. Hier kan iets fantastisch worden gecreëerd, 3 slaapkamers en een riante badkamer? 2 slaapkamers met ieder een eigen badkamer? 5 slaapkamers? Verzin het maar, de keuze is aan jou!!

SOUTERRAIN:

Deze woning is uiteraard geheel “onderkelderd”, het is alleen wel hoe je het bekijkt. Vanuit de tuin loop je namelijk zo het souterrain in. Als je niet te al te groot bent, kun je net rechtop staan!

BUITEN:

Deze tuin ligt op het oosten, maar met een diepte van meer dan 36 meter, is voldoende zon in de tuin geen enkel probleem! Omdat het huis wat hoger is gelegen dan de tuin, is de privacy hier uitstekend gegarandeerd. Achter in de tuin staat nog een eenvoudige garage waar de auto in geplaatst kan worden, maar ook hier geldt dat als jij andere ideeën hebt wij je niet tegenhouden! Kortom een oase van rust en groen die je zomaar niet vindt in Tiel!

BIJZONDERHEDEN:

* Prachtige locatie
* Bijna 700 m²perceel!
* Meer dan 190 m² gebruiksoppervlak
* Aan jou de eer, trek je eigen plan en maak er iets geweldigs van!

Locatie:

Sportparklaan 32
4002 AW Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij