img description

Tiel Markt 5

€ 1250 p.m.

Omschrijving

WINKELRUIMTE TE HUUR IN DE BINNENSTAD VAN TIEL

Het object ligt middenin de Tielse binnenstad met een zeer divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB. Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
WINKELRUIMTE: De winkelruimte is voorzien van een pui met dubbele openslaande deuren.
Achterin de winkel bevindt zich een wenteltrap om naar de etage te gaan waar zich een toilet, pantry en kleine opslagruimte voor de winkel van ca. 13,5 m² bevindt. Tevens is hier de toegang naar het verhuurde appartement.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 62 m² (waarvan circa 13 m² magazijnruimte/toilet), met energielabel A+ geldig tot 28-11-2032

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca tot en met horecacategorie 1

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Er is volop parkeergelegenheid op omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

BEREIKBAARHEID:
Tiel ligt centraal in de Betuwe en heeft een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

HUURPRIJS & PERIODE
– huurprijs is € 1.250,- per maand excl BTW ( € 15.000,- excl BTW per jaar)
– huurperiode is in overleg
– beschikbaar per 1 juli 2024

Bent u geïnteresseerd? En wilt u meer informatie ontvangen of wilt u een bezichtiging inplannen? Dan horen wij het graag!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Vloeroppervlakte: 62m2
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring