img description

Tiel Tolhuisstraat 18

€ 450 p.m.

Omschrijving

Bent u op zoek naar een voordelige winkel, praktijk of kantoorruimte? Dan is dit object wellicht iets voor u!

Deze ruimte die circa 37 m² groot is, ligt aan de rand van het centrum van Tiel. Vlakbij ligt de grote parkeergarage ‘Westluidense poort’, dit zorgt voor een grotere passantenstroom in de straat dan voorheen. Het straatbeeld is zeer divers met diverse winkels en appartementen, een kapsalon, een afslankstudio, een massagesalon en een coffeeshop.

INDELING:
Entree, voorportaal met wachtruimte, winkel-/praktijkruimte van circa 24 m² met een frontbreedte van 2,4 meter, bergkast, CV-ruimte, pantry met toilet en toegang tot klein terras. Het object is niet geschikt voor het vestigen van een bedrijf in de food-sector.

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze ruimte geldt een bestemming ‘Centrum 2’ bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries.
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

HUURPRIJS & HUURPERIODE:
– beschikbaar vanaf 1 januari 2023
– huurprijs € 450,- per maand excl. BTW
– huurperiode minimaal 3 tot 5 jaar
– borgsom/bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW
– kosten voor gebruik gas, water en elektra worden door nutsbedrijven rechtstreeks bij huurder in rekening gebracht
– het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door eigenaar

LOCATIE:
Tiel is van oudsher een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot het centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken. Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek, maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, cultureel centrum Zinder, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties. Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben.

INTERESSE?
Heeft dit object uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 1.744m2
  • Vloeroppervlakte: 74m2
  • Bouwjaar: 2001
  • Verdiepingen: 1
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring