Tolhuisstraat 21 Tiel

Winkelruimte

22 november 2021

Specificaties

Huurprijs: € 600 p.m.


  • Type object: winkelruimte
  • Perceeloppervlakte: 45 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een voordelige winkel, praktijk of kantoorruimte? Dit object is ca. 56 m² v.v.o. groot en gelegen aan de rand van het centrum van Tiel.
Sinds de komst van de nieuwe parkeergarage ‘Westluidense poort’ is er op loopafstand voldoende parkeergelegenheid aanwezig en is de passanten stroom door de straat drukker geworden als voorheen.

INDELING: Entree, winkelruimte met een front van 3,70 meter, systeemplafond met inbouwverlichting deels van LED voorzien, pantry, toilet en CV-ruimte.

BESTEMMINGSPLAN: voor deze bedrijfsruimte geldt een bestemming ‘Centrum 2’
Bestemd voor o.a. detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries.
Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

INDELING:
Entree, winkelruimte met een front van 3,70 meter, systeemplafond met inbouwverlichting, pantry, toilet en CV-ruimte.

OVERIG:
* Oplevering per direct mogelijk.
* Het pand is niet geschikt voor een bedrijf in de food-sector.
* Het pand ligt in een straat met gemengde bebouwing bestaande uit een haarstyliste, winkels, afslankstudio, appartementen
en een coffeeshop.
* De kosten voor het verbruik van gas, water en electra worden door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in
rekening gebracht.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.

HUURPRIJS & HUURPERIODE:
– €600,- per maand excl. BTW
– Huurperiode minimaal 3 jaar
– Borgsom / bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW

LOCATIE:
Tiel was vanouds een handelsstad met vele markten en is in de loop der jaren uitgegroeid tot centrum van het Rivierenland met veel regionale voorzieningen die wonen, werken en zaken doen aangenamer maken.
Denk hierbij aan het ruime winkelaanbod, diverse scholen (basis, middelbaar en beroepsonderwijs), 2 stations, een bibliotheek maar ook aan de schouwburg de Agnietenhof, het ziekenhuis Rivierenland en diverse sportaccommodaties.

Het grote verzorgingsgebied maakt de stad tot een aantrekkelijk koopcentrum, waar nieuwe ondernemers ook ruimte voor investeringen hebben. Bijna 100.000 mensen maken gebruik van de regionale functie.
De strategische ligging, het multi-modale vervoersnet (weg, water, spoor) en gunstige grondprijzen maken Tiel tot een uitstekend alternatief voor de overvolle Randstad. Zowel nationaal als internationaal georiënteerde bedrijven hebben hier hun basis.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan “Tiel Binnenstad”, waarin het de bestemming “Centrum-2” heeft. Deze bestemming biedt de mogelijkheid het pand aan te wenden voor o.a. detailhandel, dienstverlening, ambachtelijke bedrijven, ateliers en galeries. Ontwikkelingen en voorgenomen plannen zullen altijd worden getoetst aan het bestemmingsplan. Derhalve is het raadzaam om bij de gemeente Tiel informatie in te winnen over eventuele door u voorgenomen (ver)bouwplannen. Ook raden wij u aan om u te laten voorlichten over eventuele geplande ontwikkelingen op het gebied van de ruimtelijke ordening in de nabije toekomst en over plannen op langere termijn. Deze laatste categorie hoeft niet altijd te zijn vastgelegd in een bestemmingsplan. Informatie over bovengenoemde zaken is verkrijgbaar op het gemeentehuis te Tiel, telefoon 0344-63 71 11.

Locatie:

Tolhuisstraat 21
4001 LN Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij