Waterstraat 53 Tiel

Winkelruimte

22 september 2021

Specificaties

Huurprijs: € 1.750 p.m.


  • Type object: winkelruimte

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

In de drukste winkelstraat van Tiel gelegen winkelruimte van totaal circa 75 m². Deze karakteristieke winkelruimte is gelegen in het ‘smalle deel’ van de straat en heeft door zijn enigszins vooruitstekende voorgevel snel de aandacht getrokken van de passant. De winkel is ideaal voor ondernemers in bijvoorbeeld verkoop van bloemen, een cadeauwinkel, outletstore, etc.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB.

Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

Indeling winkelruimte: directe entree naar de winkelruimte, berging, keuken en toilet.

Algemene informatie:
– oppervlakte winkelruimte 60 m²
– totale oppervlakte circa 75 m²
– frontbreedte circa 2,4 meter

Bestemmingsplan:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

Parkeren: parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Bereikbaarheid: Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

Huurprijs en huurperiode:
– huurprijs € 1.750,- per maand (€ 21.000,- per jaar) exclusief BTW
– huurperiode vijf jaar met tweemaal vijf optiejaren
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.

Opleveringsniveau:
– Lichte winkelruimte
– Gelegen in de winkelstraat met het hoogste passantenaantal
– Aanvaarding per direct mogelijk

Locatie:

Waterstraat 53
4001 AM Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij