Waterstraat 59 Tiel

Winkelruimte

18 april 2021

Te koop
The file /home/rozenhage/domains/rozenhage.nl/private_html/video/83820576.mp4 exists

Specificaties

Vraagprijs: € 595.000 k.k.


  • Type object: winkelruimte
  • Perceeloppervlakte: 157 m2

Is dit niet het object dat u zoekt?

Kijk hier voor meer aanbod in Tiel

Terug naar het overzicht

Omschrijving

Beleggers opgelet! Dit gemeentelijk monument gelegen in de binnenstad van Tiel wordt nu in zijn geheel te koop aangeboden. Het betreft een winkelruimte van circa 116 m² en twee keurige, reeds verhuurde, bovenwoningen.

De Tielse binnenstad kent een divers winkelaanbod. Naast diverse kleding- en schoenenwinkels vind je hier onder andere winkels als Blokker, Hema en Douglas, maar ook winkels i.c.m. dienstverlening zoals de ANWB.

Iedere eerste zondag van de maand zijn nagenoeg alle winkels geopend. Ook zijn er jaarlijks diverse evenementen waarbij de winkels open zijn zoals het bekende Appelpop en Tiel pakt uit. Meer informatie over de evenementen, het winkelen en parkeren in Tiel vindt u op de website over winkelen in Tiel.

INDELING:
Indeling winkelruimte: entree met directe toegang tot de l-vormlige winkelruimte, pantry en toiletruimte.

Indeling appartement 1: centrale hal met trapopgang naar de tweede verdieping, entree, slaapkamer met separate bergruimte voorzien van CV ketel, tweede slaapkamer, badkamer voorzien van bad, douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting, woonkamer met keuken.

Indeling appartement 2: centrale hal, entree met twee vaste kasten (waarvan één voor CV en één voor de wasmachine), slaapkamer met directe toegang naar de badkamer voorzien van douche en wastafel, separaat toilet, royaal dakterras, woonkamer met keuken.

ALGEMENE INFORMATIE:
– winkelruimte van circa 116 m² v.v.o.
– bovenwoning eerste verdieping circa 81 m²
– bovenwoning tweede verdieping circa 58 m²
– dakterras tweede verdieping circa 17 m²

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is het makkelijkst mogelijk in de in 2017 opgeleverde parkeergarage Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Iets verderop vindt men de parkeerplaats bij de Veemarkt of op het Burgemeester Hasselmanplein.

Voor ondernemers is er een werknemersvergunning aan te vragen voor de parkeerterreinen. De kosten hiervan variëren van ca. € 270,55 per jaar – € 590,90 per jaar (2019), afhankelijk van de gekozen plaats. Meer informatie over deze vergunningen vindt u op de website van de gemeente Tiel.

BEREIKBAARHEID:
Tiel is centraal gelegen in de Betuwe en kent een uitstekende bereikbaarheid. Er zijn goede verbindingen naar diverse grote steden. Zo bereikt u binnen enkele autominuten de snelweg A15 (Rotterdam – Bemmel) en is knooppunt Deil en de A2 binnen ca. 15 autominuten aan te rijden. In en nabij het centrum zijn tevens diverse buslijnen te vinden en het NS station is op loopafstand te bereiken.

OPLEVERINGSNIVEAU:
– nette winkelruimte gelegen in het hart van Tiel
– bovenwoningen met huuropbrengst van circa € 17.160,- per jaar (2019) exclusief voorschot G/W/E.
– aanvaarding in overleg

Locatie:

Waterstraat 59
4001 AN Tiel, Nederland

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Aangesloten bij