img description

Tiel Waterstraat 71

€ 2000 p.m.

Omschrijving

MOOIE, LICHTE WINKELRUIMTE MET PASKAMERS

Deze winkelruimte ligt aan de drukste straat van de binnenstad van Tiel en heeft voldoende opslagruimte in de kelder. De begane grond heeft openslaande deuren naar de winkelruimte en is voorzien van een balie, diverse paskamers, een pantry met CV ketel en toilet. De totale oppervlakte is circa 148 m².

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– Horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed te noemen. Door de ligging ten opzichte van het treinstation is de winkelruimte uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer is de winkelruimte goed te bereiken doordat er voldoende parkeergelegenheid is rondom het centrum. Tot 11 uur is het mogelijk om te laden/lossen voor de deur.

LIGGING:
De winkelruimte ligt aan de Waterstraat in het centrum van Tiel. De Waterstraat is een A1 locatie met een hoge passantenstroom. Het is een drukke en levendige straat met een grote diversiteit van bedrijven. Het pand wordt omringd door diverse bekende winkelnamen als Primera, Jamin, Hans Anders, Etos en Blokker.

Tiel is als hoofdstad van de Betuwe natuurlijk bekend van het grootste winkelaanbod in de regio, maar heeft ook vele diverse evenementen (waaronder Appelpop en Fruitcorso) die elk jaar weer vele bezoekers trekken!

HUURPRIJS & PERIODE:
– huurprijs € 2.000,- per maand
– huurperiode vijf jaar met vijf optiejaren
– opzegtermijn à 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huur te verhogen met omzetbelasting
– BTW: Huurder verklaart het gehuurde voor ten minste 90 % te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur.
– aanvaarding in overleg mogelijk

Heeft dit uw interesse gewekt? Dan nodigen wij u van harte uit het pand eens van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 178m2
  • Vloeroppervlakte: 148m2
  • Bouwjaar: 1950
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring