img description

Tiel Waterstraat 86

€ 1650 p.m.

Omschrijving

VOLLEDIG GERENOVEERDE, DUURZAME & INSTAPKLARE WINKELRUIMTE

Een spiksplinternieuwe winkelruimte met een prachtige uitstraling dankzij de volledig vernieuwde voorgevel met grote dubbele deuren. Een prachtige locatie voor uw winkel of horecagelegenheid. Ook van binnen is dit object zeer netjes afgewerkt, de wanden en plafonds zijn gestuct en er ligt een nieuwe vloer met vloerverwarming en vloerkoeling.

U hoeft zelf alleen nog vloeren te leggen en de wanden te sauzen, dan kunt u verhuizen!

INDELING:
Via de royale entree met dubbele openslaande deuren, bereikt u de winkelruimte met een fijn praktisch formaat (113 m² verkoopvloeroppervlakte). Aan de achterzijde van de ruimte bevindt zich een geheel nieuwe toiletruimte. Hier bevindt zich ook de entree naar de kelder (circa 25 m²) waar ook nog ruimte is voor opslag.

Optioneel is het mogelijk middels het plaatsen van een extra scheidingswand een pantry met keukenblok en opslagruimte te realiseren (zie plattegronden), de meerprijs zal in overleg met de verhuurder bepaald worden.

ALGEMENE INFORMATIE:
– plafond en wanden volledig gestuct
– nieuwe dekvloer met vloerverwarming en vloerkoeling
– duurzaam dankzij gebruik warmtepomp
– volledig vernieuwde meterkast

BESTEMMINGSPLAN:
Voor deze winkelruimte geldt een bestemming ‘Centrum 1’. Deze bestemming is bestemd voor:
– detailhandel
– dienstverlening
– horeca categorie 1 (lichte horeca)

Twijfelt u of de bestemming voldoet bij uw ondernemingsplannen? Neemt u dan contact op met het omgevingsloket van de gemeente Tiel.

PARKEREN:
Parkeren voor bezoekers is op loopafstand mogelijk in één van de omliggende parkeerplaatsen: Westluidensepoort, de Oude Haven of bij de Poort van Santwijck. Er zijn ook speciale parkeervergunningen voor ondernemers beschikbaar via de gemeente.

BEREIKBAARHEID:
De bereikbaarheid van de winkelruimte is goed te noemen. Door de ligging ten opzichte van het Station is de winkelruimte uitstekend te bereiken met openbaar vervoer. Ook met eigen vervoer is de winkelruimte goed te bereiken doordat er voldoende parkeergelegenheid is rondom het centrum. Tot 12 uur is het mogelijk om te laden/lossen voor de deur. Doordat er een achteringang is kan bevoorrading ook via de achtergelegen straat (de Oliemolenwal).

LIGGING:
De winkelruimte ligt aan de Waterstraat in het centrum van Tiel, een A1 locatie in de drukste winkelstraat van Tiel. De Waterstraat is een drukke en levendige straat en kent een grote diversiteit van bedrijven zoals KPN, Open 32, Daan Dansen, Kruidvat, Pearle, Hema, maar ook de lokale bakker, slager en kaaswinkel zijn aanwezig.

HUURPRIJS / HUURPERIODE:
– verwachte opleverdatum: 1 augustus 2022
– huurprijs € 1.650,- per maand vrij van btw.
– huurperiode van 5 + 5 jaar
– opzegtermijn van 12 maanden
– waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur te verhogen met omzetbelasting

Bent u benieuwd? Dan nodigen wij u van harte deze spiksplinternieuwe winkelruimte van binnen te komen bekijken!

Kenmerken

  • Type object: Bedrijfsruimte
  • Perceeloppervlakte: 114m2
  • Vloeroppervlakte: 138m2
  • Bouwjaar: 1957
Meer lezen

Niet gevonden wat u zoekt?

Laat uw gegevens achter, zodat u op de hoogte wordt gebracht van ons nieuwe aanbod of plaats een professionele zoekopdracht

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem gerust contact met ons op!

"*" geeft vereiste velden aan

Door het formulier te gebruiken, gaat u akkoord met de verwerking van uw persoonsgegevens volgens onze privacyverklaring