Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar Tiel?

Makelaar in Tiel, de Betuwe en verre omstreken

Of het nu gaat om het kopen, huren, verkopen, verhuren of taxeren van bedrijfspanden: Rozenhage Makelaardij is sinds 1974 dé bedrijfsmakelaar voor Tiel, de Betuwe, het Land van Maas en Waal en verre omstreken.

BEKIJK AANBOD BEDRIJFSOBJECTEN

JA, NEEM CONTACT MET MIJ OP

Deskundig en persoonlijk

Wij combineren onze kennis en ervaring met een prettige en persoonlijke aanpak. We nemen de tijd voor jouw wensen en de wensen van je bedrijf. Dat blijkt een gouden combinatie, want we hebben veel trouwe vaste klanten. Onze makelaars luisteren echt naar het verhaal over jouw onderneming en de bedrijfsambities voor de toekomst.

Snel en pro-actief schakelen

Soms is snel schakelen essentieel. Dat begrijpen wij als geen ander. Je zoekt dan een partner die met je meedenkt en snel met een goede en gedegen oplossing komt. Rozenhage Makelaardij is die partner. Om pro actief te kunnen schakelen, houden wij de markt en de laatste ontwikkelingen continu scherp in de gaten.

Volledig gecertificeerd

Uiteraard zijn de bedrijfsmakelaars van Rozenhage Makelaardij Tiel volledig gecertificeerd volgens de laatste eisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen. Wij zijn aangesloten bij de NVM (Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs). Hierdoor profiteer je van een netwerk van ruim 750 NVM bedrijfsmakelaars en het enorme bereik van Funda in Business. Onze makelaars en taxateurs staan ingeschreven bij het NRVT (Nederlandse Register Vastgoed Taxateurs), Vastgoedcert en het TMI (Taxatie Management Instituut). Wij vinden het dan ook heel belangrijk om onze kennis up to date te houden en iedereen volgt regelmatig bijscholingen.

Gaan wij voor jou aan de slag?

Als bedrijfsmakelaars voor Tiel, de Betuwe en het Land van Maas en Waal kunnen wij niet wachten om de uitdaging aan te gaan en voor jou en je bedrijf. We gaan graag op zoek naar een passende locatie voor je bedrijf of we zorgen dat we een geschikte koper of huurder voor je huidige bedrijfspand vinden. Ook het taxeren van een bedrijfspand behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of lees hier verder over wat wij voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK

Een bedrijfspand verkopen of verhuren?

Een koper of huurder vinden voor uw bedrijfspand is één ding, de juiste koper of huurder vinden is een ander verhaal. Om de juiste koper of huurder te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met (mensen)kennis. En laat dát nou onze kracht zijn! Onze deskundige bedrijfsmakelaars staan voor u klaar om een geschikte koper of huurder te vinden én alles rondom de verkoop of verhuur gedegen en goed vast te leggen. En dat al sinds 1974!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Een bedrijfspand kopen of huren?

U zoekt een pand waarin uw ambities tot bloei kunnen komen, waarin dromen waargemaakt kunnen worden. Om het juiste pand te vinden is een flinke portie ervaring nodig, gecombineerd met (mensen)kennis. En laat dát nou onze kracht zijn! Onze deskundige bedrijfsmakelaars staan voor u klaar om een geschikt pand te vinden én alles rondom de koop of huur gedegen en goed vast te leggen. En dat al sinds 1974!

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Een taxatierapport nodig?

Een bedrijfspand taxeren is een complexe aangelegenheid. De objectieve waarde van een bedrijfspand is van veel factoren afhankelijk en essentieel bij het nemen van strategische beslissingen. De taxateurs van Rozenhage Makelaardij voldoen aan alle kwaliteiteisen van vastgoedinstanties en financiële instellingen.

JA, BEL MIJ VOOR EEN OFFERTE MEER INFORMATIE

Vastgoedadvies nodig?

Of u nu al langere tijd met vastgoed werkt of relatief nieuw bent in deze ‘wereld’, er komen altijd vragen op u af. Daarom is het fijn om te kunnen sparren met een professional. Bij Rozenhage Makelaardij kunt u rekenen op bedrijfsmakelaars met jarenlange ervaring en kennis van de regio. Ons kantoor is tenslotte al sinds 1974 actief in Tiel en verre omstreken.

JA, BEL MIJ VOOR EEN KENNISMAKINGSGESPREK MEER INFORMATIE

Neem contact met ons op!

Wil je meer weten over de mogelijkheden bij Rozenhage Makelaardij? Of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.

Wij helpen je graag verder!

0344 - 67 35 67
  • Ik ga akkoord dat mijn gegevens worden verwerkt zoals in de privacyverklaring omschreven staat.

Laatste nieuws

Blijft altijd op de hoogte!

Per 1-01-23 energielabel C-verplichting voor kantoren

23 juli 2021

Per 1 januari 2023 moet elk kantoorgebouw minimaal energielabel C hebben. Dit betekent een primair fossiel energiegebruik van maximaal 225 kWh per m2 per jaar. Voldoet het gebouw dan niet aan…

Lees meer Nieuwsoverzicht

Aanbod bedrijfsobjecten

Blijf altijd op de hoogte!

Aangesloten bij